Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig!”
Anmeldelse av Piwnica Irish Pub

Piwnica Irish Pub
Vurdert som nr. 245 av 922 Restauranter i Gdansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

En fin liten irsk pub, med gjennomført tema. Gode drinker og fin atmosfære. Perfekt sted for en irsh cofee.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 894elinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (116)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 116 anmeldelser

Anmeldt 21. mars 2018 via mobile enheter

Skulle starte kvelden her, kom ned og skulle finne oss bord i ett lokalet som var 1/3 fult. Dessverre var alle resterende bord reservert. Ikke ledig rundt baren heller. Skuffende da vi hadde sett fram til å teste ut stedet. Reserver før du går, spesielt i helgene.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, kajraymondm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2017

Koselig pub, god stemning, gode drinker! Inngangen er liten og spesiell og du havner i en stemningsfull hule.

Dato for besøk: november 2016
    • Verdi
    • Service
Takk, BenteMa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2017 via mobile enheter

Beste Strawberry Daiquiry og Mojito i byen. Veldig hyggelig eier og meget god service! Må besøkes! Viser fotball!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, susanneh873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2017

Denne ligger inn en sidegate i starten på gågaten, rett over Hotell Liberum. Stilig inngang i det lille huset og et spennende lokale under bakken. Verdt ett besøk

Dato for besøk: mai 2017
Takk, annelilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Piwnica Irish Pub, så også på

 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Piwnica Irish Pub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din