Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 69
Vis tilbud
Priceline
USD 60
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.02.23
Agoda.com
USD 56
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 30.01.23
Expedia.comUSD 74
Hotels.comUSD 74
TravelocityUSD 74
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (713)
Filtrer anmeldelser
713 resultater
Vurdering fra reisende
407
213
57
23
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
407
213
57
23
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 713 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Flott hotell med gode rom. Rent og pent! I gangavstand til gågatene.
God og variert frokostbuffet!
Hyggelig lobbybar, men denne stengte kl. 24.00, selvom det var mange gjester som ønsket å sitte lenger.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Matta1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018

Dette var et nytt flott hotell med god mat og service, kommer gjerne tilbake en gang, med bra gangavstand til gamlebyen, som er veldig koselig, stedet og hotellet får topp karakter.jeg vil anbefale venner og bekjente og ta inn på det hotellet, og navnet på hotellet er lett å huske.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Venture08907431006
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sadova H, S&M Specialist på Hotel Sadova, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Dear Venture08907431006,
thank you for your feedback. We are glad that your stay was enjoyable. We hope to see you again! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet da vi var på weekend-tur i Gdansk. Det ligger sentralt til, tar kun 5-10 minutter å gå inn til gamlebyen.

Det er en grei størrelse på rommene, og renholdet er helt okei. Gulvet ble ikke vasket de tre nettene vi bodde der. Godt utvalg av frokost, der var det noe for enhver smak.

Det som trekker ned er at sengene er ekstremt ukomfortable og harde. Rart det ikke blir gjort noe med når så mange kommenterer dette. Servicen var heller ikke helt på topp. Svært få av de ansatte smilte eller hilste på deg når du kom inn.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Annahaa96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. oktober 2018

Var på venne- og workshop-reise og bodde i leiligheten på hotellet, - noe som passet perfekt. Romslig, med 2 bad, stue, god takhøyde, gode møbler osv. Hotellet ellers fremsto ryddig, rent og stilfullt, med god mat og god service. Litt for harde senger og litt liten spa-avdeling.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, Mette Kronstad J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2018

Hotellet ligger sentralt ved gamlebyen, kun fem min å gå. Frokosten er deilig, rommene store og sørvisen effektiv. Like ved ligger en butikk i to etasjer hvor du finner alt du trenger. Hotellet ligger også like ved en trikkeholdeplass, og å kjøre trikk er både billig og effektivt. Prøvde også svømmebassenget, det var fint, 29 grader i vannet. Veldig mye hotell for pengene.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Arne866
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser