Grei gangavstand til gamle byen, likte godt innredningen. Stilige rom, bra renhold(bortsett fra badet). De ansatte var hyggelige.
Vi hadde ikke frokost inkludert, vi prøvde den første dagen å spise på hotellet (120zl for 2 pers), det var helt ok frokost, men ikke så veldig stort utvalg, koselige lokaler, stille og rolig ved frokosten. Dagen etter gikk vi å spiste en god frokost i byen(betalte 40zl for begge).
Dusjing ble ikke en behagelig opplevelse, dusjhodet måtte vi holde i hånda(festet var løst), varmvannet kom og gikk, som det selv ville, i det ene øyeblikket var det helt perfekt, til å enten bli iskaldt, eller glovarmt, uten at vi stilte på det. Det var skittent flere plasser på badet. Armaturet på vasken var det noe feil med, så det strålte alle veier når vi skulle vaske hendene.
Sengene var veldig harde, å AC funket ikke som det skulle. Så vi ble desverre ikke så veldig imponert over rommene.
Spaet prøvde vi å bestille time til, for parmassage, men det ble så mye frem og tilbake at vi valgte å bestille en annen plass. Så fikk ikke testa det ut.
Gymmen og bassenget fikk vi heller desverre ikke tid til å prøve. Men, det så veldig greit ut.
Helt ok opphold, men kommer nok til å velge et annet hotell ved en event ny tur til Gdansk.
Gdansk i desember, er foresten helt magisk! Her snakker vi julestemning!🎅