Prøvde to forskjellige spabehandlinger med 2 dagers mellomrom. Klassisk spa... les mer
Bestille par massasje og fikk time allerede morgenen etter. Veldig ryddig, profesjonelt, rent og... les mer
Profesjonell og god massasje i fine omgivelser. Faglig dyktige ansatte. God opplevelse til en grei pris. Husk å bestille i god tid.
Kjære Chrfugl,
Takk for din mening. Jeg er glad for at du nevnte så mange fordeler med Urban SPA. Jeg håper at du ønsker å komme igjen, og for eksempel besøke vår Mercato-restaurant, som har blitt verdsatt av restaurantguiden Gault & Millau, eller ta en drink på High5-baren i femte etasje. Jeg inviterer deg igjen, og jeg garanterer at vi vil gjøre vårt beste for at du skal føle deg komfortabel og luksuriøs igjen.
Med vennlig hilsen,
Dear Chrfugl,
Thank you for your opinion. I am glad that you mentioned so many advantages of the Urban SPA. I hope that you would like to come again and, for example, visit our Mercato restaurant, which has been appreciated by the Gault & Millau restaurant guide or have a drink at the High5 bar on the fifth floor. I invite you again and I guarantee that we will do our best to make you feel comfortable and luxurious again.
Yours sincerely,
Magdalena Mucha, General Manager
Mange muligheter for ulik behandling til en meget god pris! Tok aroma-terapi i 55 minutter med relaxing-oil anbefalt av en hyggelig ansatt. Fantastisk behandling fra tå til topp, med en avsluttende hodebunnsmassasje. Super behandling og ba også om par-massasje uten noe problem. Fine lokaler med god atmosfære og lav musikk. Service-innstilte og dyktige folk, absolutt verdt et besøk og jeg anbefaler det på det sterkeste😃
Kjære Janebnm1979,
Først av alt, tusen takk for at du deler din mening. Jeg er veldig glad for at du har gode minner fra Urban SPA. Som et lag gjør vi alt for å få våre gjester til å føle seg spesielle. Og hadde du muligheten til å spise på Mercato-restauranten? Jeg er overbevist om at du vil bli glad. Jeg vil anbefale det.
Vennlig hilsen,
Dear Janebnm1979,
First of all, thank you very much for sharing your opinion. I am very pleased that you have good memories from Urban SPA. As a team, we do everything to make our Guests feel special. And did you have the opportunity to eat at the Mercato restaurant? I am convinced that you will be delighted. I would recommend it.
Sincerely,
Magdalena Mucha, General Manager
Jeg hadde en 80 minutter lang aromaterapi massasje, hvor jeg valgte en "relaxing" olje. Jeg nøt hvert sekund, med avslappende massasje på armer og ben, rygg, skuldre og ansikt. De 80 minuttene var over på et blunk. De ansatte var veldig hyggelige, og flinke i jobben sin. Hvis du skal på eller i nærheten av HIlton, vil jeg absolutt anbefale en tur hit.
Takk for en hyggelig opplevelse.
Kjære carolinep286,
Tusen takk for dine hyggelige ord. Jeg er veldig glad for at du likte aromaterapi massasje. Som et lag gjør vi vårt beste for å gjøre våre gjester føler seg spesielle. Vi håper, at takket være luksusopplevelsen vil du besøke oss igjen.
Vennlig hilsen,
Dear carolinep286,
Thank you very much for your kind words. I am really glad, that you enjoyed your aromatherapy massage. As a team, we do our best to make our Guests feel special. We hope, that thanks to luxury experience you will visit us again.
Sincerely,
Magdalena Mucha, General Manager
Prøvde både ansiktsbehandling og aromaterapi. Begge behandlinger var veldig bra. Vi følte oss svært velkomne og spa terapeuten (Marte) være vennlig og hjelpsom bassengområdet og solterrassen med utsikt over gamlebyen og kanalen, satte prikken over i'en. Anbefales!
Nydelig 50 minutter Thai-massasje av Spa Therapist Nida.
Tok rygg, nakke, armer og ben. Proff behandling.
Urban spa er et lite og intimt spa. Bassenget er 4x12meter og garderoben bare plass til to om gangen. Liten badstu og et lite trimrom. Pluss for å ha utendørssalong med utsikt over elven. Her er det deilig å sitte når solen titter frem. Vi hadde parbehandling med Destress og aromaterapi. Begge var fornøyde med behandlingen. Proffe massører og ryddige forhold.
Den siste finishen mangler for min del. Kunne godt ha servert noen gode urteteer og annet spa-snacks. Men alt i alt en god opplevelse.