Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Tawerna Dominikanska

Tawerna Dominikanska
Vurdert som nr. 165 av 921 Restauranter i Gdansk
Kjøkken: Polsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. februar 2019

Fikk anbefalt denne resturanten av hotellet. Lokalene var hyggelige og servicen av betjeningen var meget hyggelig og hjelpsom.
Alle i reisefølge ble meget godt fornøyd med maten, som ble servert. Men har du en sterk frykt for slanger er dette ikke plassen for deg. De har ihvertfall 1 slange under et glassgulv midt i resturanten.
Toalettene var rene og pene. Et godt utvalg i god drikke hadde de også.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 280asgeirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (614)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 614 anmeldelser

Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Koselig sted men veldig trege kelnere første 15 min. Ble raskere etter at vi bestilte dyr vin.... koselig atmosfære og grei mat. Kyllingen var kjedelig - svin i bacon ikke verst..... Men OK priser - kanskje dyrt i Polen men sammenlignet med i Norge er dette 1/3 av prisen. Vi går nok ikke hit igjen men OK besøk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, NinaR653
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Dette virker som en av de rimeligste alternativene i turistfella. Vi fikk god mat servert av hyggelig betjening, og god vin. Noe som er ganske vanlig i Gdansk skjedde også her; de hadde ikke den vinen vi bestilte fra vinkartet, og vi måtte finne et annet alternativ. Litt synd, men som sagt ikke uvanlig. Prisen for maten var grei, ca 800 kroner (PLN 350) for mat og vin til 4 personer.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Super koselig å sitte ute i hengestolene de har på uteserveringen sin. Det var god mat og hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 76ingunnk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2018 via mobile enheter

Stedet er hyggelig å se på, og betjeningen er grei og korrekt. Det er mye fisk på menyen, og vi spiste blåskjell og torskerullade. Spisefølget klagde på transmak på fisken sin. Potetkulene lignet på det vi kaller pommes noisettes, men var ganske harde i konsistens. God og rikelig dessert. Det ser ut til å være et generelt problem i turiststrøket at maten ikke er så veldig inspirert. Det er mest vomfyll.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, h_kono474
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tawerna Dominikanska, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Tawerna Dominikanska? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din