Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”

Pierogarnia Mandu Centrum
Få mat levert
Vurdert som nr. 27 av 1 005 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. januar 2019

Vi har hatt litt blandede erfaringer med 'pirogrestauranter' i Polen tidligere, men etter å ha lest anmeldelsene på TA bestemte vi oss for å prøve dette stedet, og det angrer vi ikke på. Dette var en særdeles god opplevelse. Det var mye folk når vi kom dit noe som i seg selv er positivt, så vi måtte vente litt på bord, som ikke var noe problem. Det var et enormt utvalg på menyen, men med god forklaring fra vedkommende som serverte oss var ikke det noe problem. Man må belage seg på litt ventetid når man bestiller pirogene, men den tiden er det verdt å vente! Det vi spiste var utsøkt, og jeg er ganske sikker på at det gjelder det meste på menyen. Jeg er i liten tvil om at vi skal tilbake hit ved neste besøk i Gdansk, og jeg anbefaler andre til å ta en tur dit også.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 2014Eva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 629)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 1 629 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg hadde aldri smakt pierogi før november 2017.. har vært i Gdansk 5 ganger etterpå og pierogi på Mandu er blitt et MUST! Får vann i munnen bare av å tenke på den gode maten!
De har også veldig god øl her.
Anbefalest!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Lisbeth D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt stedet av taxi sjåføren og det var helt fantastisk. Hyggelig betjening og fabelaktig mat. Man må beregne å vente på pirogene da alt lages på bestilling, men da en av de deilige suppene til forrett. Anbefaler å bestille bord

Dato for besøk: september 2018
Takk, katrinek873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018

Veldig god og billig Polsk mat. Kort ventetid da vi var der en mandag kveld. Dette kan trygt anbefales.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Sturla A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018

Skal du ha piroger i gdansk bør du besøke denne plassen. De er rimelige og veldig gode. For barnefamilier har de eget barneområde også :)

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, RKvant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pierogarnia Mandu Centrum, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Pierogarnia Mandu Centrum? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.