Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod mat!”
Anmeldelse av I Pazzi

I Pazzi
Vurdert som nr. 26 av 735 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Veldig god pizza og tomat suppe. Kjempehyggelig betjening og gode priser. Vi stakk innom en gang til for lunsj dagen etter også Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 150livv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (218)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 219 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig god pizza, god vin og hyggelig betjening. Rene lokaler og rent toalett. Fine utebord i koselige omgivelser

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 512ingvildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 4,som alle sammen var godt fornøyd.
God mat, bra service, billig, samt at husets rødvin var kjempegod

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Marius K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2018 via mobile enheter

God pizza, hyggelig italiensk betjening, rimelig og mye vin og Prosecco i glassene. Høyt under taket. Minus for toalettet

Dato for besøk: april 2018
Takk, joukainen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Ligger lott gjemt og ser litt shabby ut men ikke la deg skremme. Utrolig god italiensk pizza laget av en italiener i fra milano (hyggelig kar) til gode priser! Bør besøkes, perfekt lunsj. En grunn til at den ligger på topp :)

Dato for besøk: mars 2018
Takk, TorKristianHansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på I Pazzi, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i I Pazzi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din