Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Se gjennom høydepunkter
Kommer tilbake

Fin og renslig salong. God service fra alle sammen. Tok manikyr og pedikyr, veldig fint resultat... les mer

Anmeldt 10. mars 2023
lenasalvesen12
,
Lillesand, Norge
via mobile enheter
Veldig fornøyd kunde

Det var en veldig fin opplevelse. Hyggelige personer, god service, rene lokaler alt var helt... les mer

Anmeldt 1. november 2021
652sumaiaa
Les alle 172 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (172)
Filtrer anmeldelser
172 resultater
Vurdering fra reisende
149
15
0
2
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
149
15
0
2
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 172 anmeldelser
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Meget hyggelig betjening, flink i engelsk! Veldig deilig massasje. Moderne og pent inredet. Anbefaler virkelig!

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, ElisabetS150
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet ved siden av og ble anbefalt dette spaet av betjeningen. Vi dro dit neste dag og fikk massasjebord ved siden av hverandre. Massasjen var eksepsjonell og betjenungen veldig profesjonelle. Kan anbefales!

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Alex v
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk god pedikyr i trivelige omgivelser med hyggelig betjening. Har mye å tilby innfor massasje også. ANBEFALES!! :)

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Getaway77190
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Hadde en ansiktbehandling og manikyr. Veldig fornøyd med behandlingene og jeg og venninna mi fikk nok vin siden vi måtte vente på hverandre. Hun hadde massasje og manikyr. Noe skeptisk til gutten med tatoveringer, men han var veldig flink! Haha! Jenta virket noe uerfaren med Zo skin sine produkter da det virket som om hun leste bruksanvisningen, men var veldig flink med ansiktmassasjen. Kjøpte produkter som var billigere en hjemme👌🏻

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, karinasine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Vi var 2 venninner som ville unne oss velvære etter mye tråkking i gatene - og klinikken skuffer ikke :) 1t på benken på «dobbelt rom» og kjempe god opplevelse. Lå vi virkelig en time på den «korte tiden» Ja - tiden flyr når du har det kjekt gitt. Vi bodde på hotell Mercure vegg i vegg - gikk innom for å forhøre oss om ledig tid - og fikk tid 45 min etter :) Personalet var super hyggelig - tilbød oss drikke både når vi kom, og når vi var ferdig - og de snakker godt engelsk :) Anbefaler Diamond clinic og sportsmassasje - vi kommer veldig gjerne tilbake :)

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, KristinL1305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser