Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldig fornøyd kunde

Det var en veldig fin opplevelse. Hyggelige personer, god service, rene lokaler alt var helt... les mer

Anmeldt 1. november 2021
652sumaiaa
Veldig fornøyd kunde

I dag hadde jeg Hifu behandling. Behandling er med laser stråler som kommer inn i hudlag og... les mer

Anmeldt 22. juli 2020
897justynag
via mobile enheter
Les alle 168 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
fra USD 53,65
Mer informasjon
fra USD 35,00
Mer informasjon
fra USD 21,79
Mer informasjon
fra USD 120,98
Mer informasjon
Anmeldelser (168)
Filtrer anmeldelser
168 resultater
Vurdering fra reisende
146
14
0
2
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
146
14
0
2
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 168 anmeldelser
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening, fantastisk deilig aromaterapi og nydelig vin etter massage. Proffe folk anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, TrineN232
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Meget hyggelig betjening, flink i engelsk! Veldig deilig massasje. Moderne og pent inredet. Anbefaler virkelig!

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, ElisabetS150
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet ved siden av og ble anbefalt dette spaet av betjeningen. Vi dro dit neste dag og fikk massasjebord ved siden av hverandre. Massasjen var eksepsjonell og betjenungen veldig profesjonelle. Kan anbefales!

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Alex v
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk god pedikyr i trivelige omgivelser med hyggelig betjening. Har mye å tilby innfor massasje også. ANBEFALES!! :)

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Getaway77190
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Hadde en ansiktbehandling og manikyr. Veldig fornøyd med behandlingene og jeg og venninna mi fikk nok vin siden vi måtte vente på hverandre. Hun hadde massasje og manikyr. Noe skeptisk til gutten med tatoveringer, men han var veldig flink! Haha! Jenta virket noe uerfaren med Zo skin sine produkter da det virket som om hun leste bruksanvisningen, men var veldig flink med ansiktmassasjen. Kjøpte produkter som var billigere en hjemme

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, karinasine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser