Emilie L
  • Radissonhotels.com
0.3 km fra Dom & House Waterlane Apartments
Se flere hoteller i Gdansk
Anmeldt 21. juli 2019

Hadde leilighet E9 å selge dette som en leilighet til 6 voksne vil gi dårlig søvn kvalitet!

Generelt dårlig rengjort spesielt bad!
Siden det ikke er aircondition og man må ha vinduer åpne om natten er det svært vanskelig å sove siden støyen fra gaten er svært sjenerende

Pluss for tidlig innsjekk og generell beliggenhet!

Har brukt waterlane som overnatting ved flere anledninger og dette er første gang jeg må si jeg er skuffet!

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, mamsen73
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Et leilighets kompleks som i utgangspunktet er et ganske fint sted visuelt.
Derimot er servicen på tilhørende kontor som driver stedet helt grusomt. Sure, lite behjelpelige og langt fra serviceminded.
Vi fikk en fin suite, med utsikt mot elven, som forsåvidt greit. Naborommet hadde fest frem til 0130 og startet igjen klokka 5 og etter gjentatte ganger nede hos vakta, endte vi med å forsone oss med å ringe politiet om det skulle skje natta etter. Det er lytt, mye bråk fra gatene, og lite respekt for reglene som er satt med stilletid fra 22-07.
Ikke sted for barnefamilier ei heller om du ønsker å slappe av.
Anbefales ikke om du ikke har planlagt søvnløse netter og 0 service.
Hadde jeg kunne ratet det til 0 ville det ha vært resultatet.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, monicabellucci123
Anmeldt 21. august 2018

Var her mitt i august. Ingen AC.... Bestilte leilighet Delux på 54 m2 med eget soverom og balkong, komfertabel romstørelse. Utsikt til ok bakgård.
Fin stor og lys leilighet med 3 + 2 seter og stol... TV flatskjerm. Var fint kjøkken med kjøleskap / fryser. Fint bad med dusjkabinett som hadde god plass for to personer. Leiligheten gir jeg 4 1/2 stjerner.
Forokost som vi hadde bestilt måtte inntas i et annen restaurant ved siden av... Her var det et lite rom med få plasser. Vi fikk mulighet å velge en av 5 menyer som ble servert på en talerken. Jeg valgte den beste som het "Engelsk frokost" som besto av 2 små rundstykker, ett stekt egg, 1/2 grillet tomat, noen få bønner, 2 bacon skiver og så kunne jeg velge jus eller kaffe. Tar du begge må du betale tillegg. Frokosten får
2-stjerner og var skuffende.
Vi fikk ingen oppfølging eller service utover dette. Håndkler skiftes ikke og sengeklær skiftes ikke men vi var her kun 3 netter. Føler vel at prisen er i høyeste laget for dette leilighets bygget.
Vil nok se meg etter annen leieform på neste tur...

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, 12tomsp
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Betalte 2700 kr for 3 netter, og trodde vi fikk en leilighet. Fikk et helt ordinært hotelrom som inneholdt en liten kjøkkenkrok og vaskemaskin. Som vi uansett ikke brukte. Du får ikke nye håndklær før etter 7 dager, og heller ingen roomservice. Det var veldig varmt i Gdansk under vårt opphold, og her er det ingen form for luftanlegg eller air condition. Sengene var ok-. Gardinene slapp alt lys igjennom, så det var like lyst inne som ute når solen sto opp. Bassenget og jacuzzi var bra. Beliggenhet var veldig bra, men det var det. Neste gang vi skal til Gdansk betaler vi nokk noen hundrelapper ekstra for å få lystette gardiner, Aircondition og roomservice, et annet sted.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, MelissaJarnes
JoannaK6359, Kierownik på Dom & House Waterlane Apartments, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2018

Thank you for your review!

Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

En fantastisk plass i starten av gamlebyen, ca 1 minutt fra den ene byporten. Var litt bråk natters tid men kun når man hadde vinduet åpent for å slippe inn luft. Masse restauranger rett utfor døren, masse plasser å køpe rav og andre smykker. Prisene på mat er fine. Tok også en tur til fashion outlet, masse butikker av alle slag. Med kjempe priser. Taxi er rimelig og enkleste måten å komme seg frem om man vil oppleve byen. Virkelig en plass å anbefale

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 452hasseh