Elite airport taxi sto og ventet ved ankomst til flyplassen. Topp og punktelig service. Sjåføren var god i engelsk og hadde god kjennskap til severdigheter rundt om i byen. Anbefales!.
Thank you very much for rate our taxi services !! beste ønsker :)
Vi ( 14 personer) hadde bestillt 2 taxier fra Gdynia til Gdansk kl 03:30 på natten, men taxi dukket ikke opp Jeg vil virkelig fraråde dette selskapet.
Bestilte før avreise til Gdansk. taxi sjåfør sto ved ankomst og ventet på oss, kjørte oss til hotellet. kjempe god service. hyggelige sjåfører . brukte selskapet begge veier. 22o kr for 25 min kjøring :)
Anbefaler virkelig å bruke Elite til tur/retur flyplass. Samt annen transport til f.eks shopping senter osv. Presist oppmøte og nye behagelige biler. I Gdansk er der masse "pirat" drosjer og en jungel av useriøse aktører. Hvis man vet hvor og til hvilken tid så anbefales Elite på det sterkeste.