Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig fin frokostresturant”
Anmeldelse av Cafe Libertas

Cafe Libertas
Vurdert som nr. 51 av 920 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 4
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Atmosfæren var deilig og avslappende i 30-talls stil. Veldig hyggelig og smilende personale. Og maten var knallgod. Kan virkelig anbefale Libertas frokost og til kun 25 zloty. Vi måtte tilbake en gang til før vi reiste hjem :)

Dato for besøk: november 2018
Takk, Beautyfool007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (476)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 476 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Fant denne på Tripadvisor og tok turen. Vennlig personale og et koselig lokale. Maten var veldig god og det var store porsjoner. Anbefaler virkelig å ta turen hit.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, ellen_svh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte club sandwich og fikk spørsmål om jeg ville ha med aioli eller sennep. Ønsket aioli. Maten min kom mye senere enn resten av familiens. Måtte purre på. Da maten kom var osten svett, ingen aioli men bare sennep. I tillegg var brødet skikkelig tørt! Klaget til servitøren men fikk svar at det sennep på uansett hva du bestilte. Elendig kundeservice! Fikk 2 polske zloty i avslag . Var helt tydelig at di hadde glemt av maten min og gav meg noe som sto på kjøkkenet bare så jeg skulle slippe vente så lenge. Hadde vært mye bedre om di kunne vært ærlig. Skal aldri dra tilbake hit!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lineskog76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018

Prøv en av Cafe Libertas's frokostretter. Jeg har prøvd flere av dem, og de smaker fortreffelig. Nylagd frokost servert på tallerken og nypresset juice. Snadder! Hyggelig betjening og god service. Gode drinker får du også her.

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, olen61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med veldig god glutenfri quiche. Har også glutenfrie kaker. God mat, rimelige priser og hyggelig service.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 238anitah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Libertas, så også på

 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Cafe Libertas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din