Fantastisk service og fantastiske cocktailer. Hit skal vi igjen, og kan virkelig anbefale alle en... les mer
Kjempegode drinker, der de lager alt fra bunnen av. Fantastisk god aperol. God service. Koselig... les mer
Beste drinker du kan få i Gdansk. Spennende å variert utvalg, å om du vil laget de drinker etter hvilken smaker man liker.
Spennende drinkmeny med masse forskjellige morsomme drinker. Hyggelig personale. Veldig pent interiør. Billig og fint
Eg elsker å bruke Tripadvisor for å finne fantastiske opplevelser innen mat og drinker. Og nettopp derfor tok vi turen innom her, og stedet skuffet absolutt ikke. Personlig likte eg veldig godt det lille intime lokalet med den dempende belysningen. Og de som jobbet gjorde en flott jobb i å passe på at du hadde det du trengte og vann i glasset utenom. Smakte vel på 5 forskjellige type drinker og alle var nydelige. Prøvde meg til og med på Zombie drinken, og pass på..den er STERK men god. Stedet anbefales virkelig!!
Svært bra sted med hyggelig og kunnskapsrik servitør. Stedet anbefales om du ønsker å ha en bra drink i fine omgivelser.
God plass for å sitte å ta en drink mens du prater med venner. Serverer vann umiddelbart ved bordet å tar bestilling på drinker. Gode drinker å hyggelige priser. Anbefales for en roligere kveld med venner, eller som vorspiel før dere går ut.
Tvert vi satte foten innom Craft Coctails ble vi møtt av et stort velkomstsmil fra baren, ble henvist et bord og to glass vann sto på bordet før vi rakk å sette oss ned.
Vi fikk umiddelbart presentert et coctailkart som var oversiktlig selv for en ulært som meg, og vi anbefaler rett og slett Craft Coctails pga deres eminente og oppmerksomme ansatte som var på plass til enhver tid uten å være slitsomme og selvsagt pga bartenderens kjappe og presise levering av fantastiske drinker!