Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 18:00 - 03:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Anbefales!

Nydelige cocktails, vennlig personale, og god atmosfære! Et koselig sted å sitte og prate og nyte... les mer

Anmeldt 11. oktober 2022
mariannehO9863HA
Beste plassen i Gdansk

Uten tvil den beste plassen vi besøkte mens vi var der, drinkene er fantastisk og servicen uten... les mer

Anmeldt 23. september 2022
Joachimhkri
,
Tromsø, Norge
via mobile enheter
Les alle 269 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
fra USD 51,62
Mer informasjon
fra USD 116,42
Mer informasjon
fra USD 209,66
Mer informasjon
fra USD 29,28
Mer informasjon
Anmeldelser (269)
Filtrer anmeldelser
269 resultater
Vurdering fra reisende
246
15
3
2
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
246
15
3
2
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 269 anmeldelser
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Deilige drinker, god service og fin atmosfære. Litt liten plass, men vi storkoste oss! Bartenderne fremstod som svært dyktige og flinke til å komme med anbefalinger.

Dato for opplevelse: februar 2020
3  Takk, therese2309
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Rolig og fin atmosfære. Vi er her hver kveld når vi er i gdansk. Betjeningen virkelig brenner for faget rundt å lage gode drinker og lager de beste drinkene vi har smakt. Her kan man sitte og prate uten for høy musikk.

Dato for opplevelse: februar 2020
3  Takk, 386mariusa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. februar 2020 via mobile enheter

Gode drinker, chill musikk, fin atmosfære og bra service! Glad i gode og billige drinker? Ta turen til craft cocktails

Dato for opplevelse: februar 2020
3  Takk, Getaway759008
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. desember 2019 via mobile enheter

Stort og variert barkart. Meget godt håndverk fra bartenderne! Gutta kan faget sitt, og de bruker gode råvarer! Anbefales.

Dato for opplevelse: desember 2019
3  Takk, sverrestar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2019 via mobile enheter

Fantastiske cocktails og veldig god service. Intim og avslappende atmosfære. Et must når men er i Gdansk

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, Filip W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser