“Anbefales!!!”

Vurdert som nr. 50 av 1 033 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 8 - USD 23
Kjøkken: Thai
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og herlig service.
Lett å få anbefalinger på både mat og drikke. Spennende meny og store porsjoner, god valuta for pengene!!

3  Takk, Elin H

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Dette her var også veldig bra! Hyggelige mennesker som tok oss i mot, forklarte hva de serverte og hva de ville anbefale oss. Vi delte forretter som var veldig hyggelig og fornuftig, så vi fikk prøvd mer.
Veldig gode forretter.

Til hovedrett spiste vi mange forskjellige retter og alle som en falt i smak. Jeg spiste and i pannekaker (høres sjukt ut, men noe av det bedre jeg har spist).

Vi drakk god vin til og øl.

Eneste negative å bemerke var at når vi var ferdigspist og de hadde ryddet bordet, så var det helt tydelig at de ville ha oss ut + kun to toaletter som var rene nok.

2  Takk, LeoMidtdal
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Beste asiatisk mat jeg har smakt på lenge. Tålmodig og flink servitør. Anbefales på det sterkeste. Vil tilbake dit.

3  Takk, Hannastrand80
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi spiste her i høstferien 2018 i forbindelse med familieferie. Nydelig mat, flott dandert og god service. Anbefales!

5  Takk, IngvillK
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Tom ka gai suppen smakte mye kokosmelk. Red Curry kongereker var meget bra. Servicen var upåklagelig og prisen totalt er halve prisen fra norske. Flott koselig plass. Gode viner og bra utvalg av konjakk.

3  Takk, 521runel

Reisende som så på Thai Thai Gdańsk, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Thai Thai Gdańsk? Del dine erfaringer!