Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Solid”
Anmeldelse av Thai Thai Gdańsk

Thai Thai Gdańsk
Bestill bord
2
lør. 1.10.
20:00
Vurdert som nr. 29 av 988 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 20
Kjøkken: Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. september 2021 via mobile enheter

Har i løpet av de tre siste årene spist her 4 ganger og dette var på høyde med første gangen, som var best.
Hadde kun to hovedretter og drikke, men ble kjempe mette vi to som spiste.
Ble anbefalt Duck red curry og valgt i tillegg chicken cashewnut, smakte ypperlig.
Restauranten var tom da vi kom og ytterligere et par kom etterhvert, så servicen var både hyggelig og fagmessig god.
Ble litt irritert i ettertid fordi jeg etter å ha gitt tips, ser nå at det er plusset på 10% tips (18 sloty), min feil. Men 25% i tips var i overkant, men så ble vel en servitør med en særdeles rolig kveld litt glad.
Spiser her gjerne igjen selv om det er kostbart. 2 hovedretter, 2 ris og 3 cola = 193 sloty inkl serwis.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (766)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 766 anmeldelser

Anmeldt 24. mars 2020 via mobile enheter

Ett av de beste måltider jeg har spist noensinne Og veldig hyggelig plass Fikk maten raskt. Og ble anbefalt god vin til maten

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 638gretau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Bra og rikelig med mat, god service og hyggelig atmosfere. Store porsjoner som ble servert raskt. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, Lundin99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThaiThaiRestaurants, Dyrektor generalny på Thai Thai Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2020
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion. We're happy that you liked our food combinations. Hope that you will visit us again soon to grab a little part of Thailand.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2020

Hadde lammekoteletter utmerket gode .kjekke og hjelpsomme betjening koselig atmosfære.Litt vanskelig å finne inngangen .

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kjellerikg2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThaiThaiRestaurants, Dyrektor generalny på Thai Thai Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2020
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion. We're glad that you enjoyed our oriental suggestions. Hope to see you again soon for more experience with Thailand.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat. Vi spiste crispy duck. Store og gode porsjoner. Både personalet og lokalet var veldig trivelig!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 248cathrinej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ThaiThaiRestaurants, Dyrektor generalny på Thai Thai Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2020
Google-oversetting

Thank you very much for your opinion! We're glad that you had pleasant time at our restaurant and hope to see you here again soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Thai Thai Gdańsk, så også på

Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Thai Thai Gdańsk? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.