“Veldig bra mat, anbefalte”
Anmeldelse av Thai Thai Gdańsk

Thai Thai Gdańsk
Bestill bord
fre. 11.10.
20:00
Vurdert som nr. 42 av 1 360 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Oppdag ThaiThai-restauranten i Gdańsk, hvor utsøkte og autentiske thailandske retter lages med ingredienser av topp kvalitet fra hele verden. Vår talentfulle kjøkkensjef og hans team, nøye utvalgt fra de beste restaurantene i Thailand, skaper retter som er både enestående og genuine. Plassert i det pulserende hjertet av Gdańsk, tilbyr denne restauranten en perfekt blanding av tradisjon og modernitet. Opplev den ekte smaken av Thailand i Gdańsk, hvor hver rett er en reise til de eksotiske smakene i Asia.
Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Anbefaler, veldig bra mat, rolig og renslig restaurant, de snakker heldig bra engleskolen, sentralt og bare spiss, ganske billig priser da.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Deshwar H

Anmeldt 26. august 2022 via mobile enheter

Herlig thaimat i rolige og fine omgivelser! Maten kom raskt. Husk å bestille ris utenom. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: august 2022
Takk, jksandnes1982
Anmeldt 2. juni 2022 via mobile enheter

Jeg kjøpte red curry duck, og samboer kjøpte sliced beef m/ black pepper. Begge rettene var nydelig, og prisen var bra. Dette stedet anbefales

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 518liseb
Anmeldt 13. april 2022 via mobile enheter

Veldig god service, nydelig mat, store porsjoner og flott lokale. Godt utvalg av både drikke og mat. Bestilte pad thai og crispy duck

Dato for besøk: april 2022
Takk, Anders T
Anmeldt 9. april 2022

Vi var tre personer som bestilte hver sin hovedrett med crispy duck. Det var enorme posjoner og vi kunne klart oss med å dele to. Mye mat gikk til spille da hver av oss levnet halvparten og ikke bodde slik at det var noen vits å ta det med seg.

Maten var god, men det var nokså dyr.

Dato for besøk: april 2022
Takk, vigdis129

Reisende som så på Thai Thai Gdańsk, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Thai Thai Gdańsk? Del dine erfaringer!