Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag ”
Anmeldelse av Correze

Correze
Vurdert som nr. 21 av 1 005 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 32
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Gode smaker, hyggelig personale og fin atmosfære! Virkelig verdt besøket
PS: Anden smakte fantastisk!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, jennylars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
130anetas, Właściciel på Correze, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
Google-oversetting

Dear Jenny, thank you for Your kind words, we try our best to make your stay in Correze perfect...:) Correze Staff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 015)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 1 015 anmeldelser

Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Vi spiste middag her en på det som så ut som en travel kveld i restauranten. Vi ble tatt godt imot og de klarte å finne et fint bord til oss selv om det var temmelig full restaurant. God service igjennom hele besøket og fantastiske drinker. dessverre så ble vi skuffet over maten. Fisken virket dårlig behandlet og sammensetningene i de ulike rettene falt ikke helt i smak hos oss. Litt vel store porsjoner. Men som sagt, utsøkt service!

Dato for besøk: november 2018
Takk, MiMi2905
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
130anetas, Właściciel på Correze, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018
Google-oversetting

Dear Mimi, thank you for very good words about our service. Our dishes are not obvious and flavours surprise our Guests very often. But for sure, the fish was cooked as it should. So sorry for so low raiting. Correze Staff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat. Fin plass og gode servitører. God vin og godt selskap. Polen på sitt beste. Utrolig god mat og god kjennskap til vin.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 750kariy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
130anetas, Właściciel på Correze, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018
Google-oversetting

Thank you :) Amazing photos and opinion. Warm hugs from Correze Staff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Nydelig middag i hyggelige lokaler med utmerket service. Vi hadde villsvin og and, og kelner hjalp oss med å plukke ut passende rødvin. Kjøttet smeltet på tungen og det var en god mat og vin opplevelse. Vi bestemte oss for å prøve dessert og bestilte ostekake og mascapone. Desverre leverte ikke desserten like bra til forventningene da ostekake hadde lite smak og var tørr(denne ble trukket fra regningen uoppfordret da kelneren så at vi ikke spiste opp). Alt i alt meget meget bra mat og verdt et besøk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Marikanari89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
130anetas, Właściciel på Correze, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Dear Marika, thank you very much for your opinion. Greetings from Correze Staff

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Maten var himmelsk, vinen var god, topp service og flott restaurant til en svært rimelig pris. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Iren A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Aneta S, Właściciel på Correze, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2018
Google-oversetting

Dear Iren, your feedback made us a big smile...:) Thank you so much. Correze Staff :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Correze, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Correze? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.