Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat hos Correze”
Anmeldelse av Correze

Correze
Vurdert som nr. 15 av 928 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 36
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020

Fantastisk mat og ekspedering.
Jeg var sammen med min famiien og var super fornøyt og kan anbefale til allle norske turister . Turen til Polen med fly ta bare 1 time 20 min. fra Oslo eller fra Stavanger .Hvis du ønsker å spise godt gå til Correze. Garanterer at Du skal huske den middagen og fin atmosferen .Ha en fin sommer.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kiciunia123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
piotrs470, Właściciel på Correze, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020
Google-oversetting

Dear Sylwia and Alfred,

It was really nice to host you in Correze,
Thank you for that great review,

And I hope we will meet again soon of course in Correze

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 000)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 000 anmeldelser

Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Beef and chicken consomme til forrett var nydelig. Kraften i suppen var perfekt balansert.
Wild boar sirloin som hovedrett var spot on. Kjøttet var perfekt stekt og mørt, og sammen med tilbehøret var det en helt perfekt blanding av søtt, syrlig og nydelig viltkjøtt.
Cookie with mango & passion fruit mousse til dessert. Nydelig blanding av søtt og surt sammen med crunchy cookie crumbles.
God vin og øl til måltidene, rask service og ikke så ille på pris. Serviceorienterte og vennlige ansatte. Her vil jeg garantert dra igjen, anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, vtskage
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
piotrs470, Właściciel på Correze, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2020
Google-oversetting

What a great review,

thank you for that lovely visit, wee look forward for next meeting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020

Maten vi bestillte var av høy kvalitet og resturanten hadde en god atmosfære. Spisestedet er passe lite med fine møbler og bilder på veggene. Jeg synes musikken var litt høy. Servitørene kunne godt engelsk og servicen var første klasse. Retten jeg anbefaler mest er storferibbe med potet og brunsaus.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, solveigpernillat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat. Hyggelige servitører. Vi var fem venner. En av oss fikk sin beste forrett noensinne. Konfirmert and, rågodt. Blåskjellretten nydelig. Vi er knallfornøyd og kommer veldig gjerne tilbake.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Tove M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
piotrs470, Właściciel på Correze, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2020
Google-oversetting

Dear Tove,

Thank you for lovely visit and this great rievew,

see you soon in Correze

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Vi leste gode omtaler av stedet her på TripAdvisor, bestilte bord og hadde gode forventninger til maten.
Betjeningen var veldig hyggelig. Vi valgte både forrett, hovedrett og dessert. Kamskjellene vi fikk først var nydelige. Men, anda var tam i smaken. Desserten hadde mer utseende enn smak. Dog alt i alt en god opplevelse fordi stedet er så vakkert innredet.

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, 540yvonne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
piotrs470, Właściciel på Correze, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2019
Google-oversetting

Thank you for your visit and this nice review :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Correze, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Correze? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din