Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 19:00
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Ulike måter å oppleve Oliwa Zoo på
Anmeldelser (798)
Filtrer anmeldelser
798 resultater
Vurdering fra reisende
420
233
90
28
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
420
233
90
28
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 798 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2019

Verdt et besøk. Mye dyrearter. De er ikke veldig eksotiske dyr, men det er noe å se på. Det er viktig at været er bra

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, m_sven_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Var her med barn på 8 og 10 år. Betalte 230kr for 2V+2B. Parken er flott og ren med god plass. Det er mange dyr å se, og dyrene så ut til å ha det bra, men noen arter hadde dessverre litt liten plass.. Vi synes det var greit med spiseplasser (nuggets, hamburgere, kebab, pizza, barbeque) Slik som kan forventes i slike parker. Men alt står på polsk (brukte Google translate for å forstå litt mer av menyer)
Klatreparken øverst i parken er verdt å prøve,kostet litt ekstra, 25zl pr pers, men veldig gøy og utfordrende for barna. God opplæring fra hjelpsom betjening, og artig med flere zipliner. 3 forskjellige vanskelighetsgrad måles på høyde på personene: barneløypa opptil 135cm, medium løypa 135cm og opp, den høyeste nivået fra 150cm. Flott beliggenhet i en nydelig skog. Inkluderte også en tur opp i Dinosaurparken, flott liten runde i den nydelige skogen, med utstillinger av dinosaurer i virkelig størrelse. Alt i alt, en veldig flott dag med dyr, klatring og dinosaurer. Anbefales

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, Kristin Anine K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019

En veldig koselig park for både voksne og barn. Det var stor variasjon av dyreliv. Parken har fokus på dyr som atteraksjon, så her har du en ganske ren dyrepark. Dyrene hadde noe blandet plass og det var flere som gjerne kunne hatt enda bedre plass. Også mer væske til dyrene. Parken var godt utstyrt med søppeldunker over alt så det var en ren og ryddig park. Toalettene var desverre ganske skitne og manglet toalettpapir. Men alt i alt så var det en veldig hyggelig og koselig park som kan anbefales. Vil også tipse om å pakke med seg lunsj da det er dårlig med spiseplasser i parken.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, Be3h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Variert dyreliv med mange forskjellige arter, der de fleste hadde nok plass å boltre seg på. Litt dårlig med informasjon om parkens aktiviteter og mating av dyrene. Enkelte dyr hadde alt for liten innhegning og for lite vann!

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, matildeks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Å ta en dagstur hit er å anbefale. Her får du faktisk sett dyr, uten at de er gjemt langt inne i skogen eller et bjørnehi.. Fine stier/veier å gå med barnevogn. Ta med matpakke, det finnes steder å ta en «fem minutt» for å spise mat og hente seg inn. Is og drikke kan du få kjøpt flere steder. 100 zloty i inngang for en familie på 5.. Du kan ta mange turer hit for 1 billett i Kristiansand dyrepark eller Bjørneparken på Flå.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, kje10lb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser