Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 47
Vis tilbud
Priceline
USD 49
Vis tilbud
Vio.com
USD 42
Vis tilbud
Expedia.comUSD 50
TravelocityUSD 50
travelup.comUSD 60
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 192)
Filtrer anmeldelser
1 192 resultater
Vurdering fra reisende
627
406
93
33
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
627
406
93
33
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 1 192 anmeldelser
Anmeldt 27. januar 2019

Fint hotel, passelig gåavstand til Centrum, god frokost.hyggelig personell, vannet i bassenget kunne vært noen grader varmere, det kunne også vært kjøleskap på rommet,men jeg kommer garantert til å reise tilbake til dette hotellet uansett. Dette hotellet kan anbefales til alle.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Maps58822321837
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Veldig nytt og fint hotell. Store og fine rom.
Hyggelige ansatte. Ligget veldig sentralt ift gamlebyen og restauranter. Frokosten var meget god, mye utvalg. Det et også spa og treningsrom men det fikk vi ikke testet ut i denne omgang.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 858mtorres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. januar 2019

Hotellet ligger veldig sentralt. Hyggelig service, bra restaurant og fin bar. Rommene var veldig bra store fine bad og gode senger. Det var også et bra treningsrom og et fint basseng. Kan virkelig anbefale dette hotellet på det sterkeste.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, olepetterh2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. desember 2018

Fint hotell, store rom. Fikk rom med balkong i sjette etasje. Grei frokost, god mat i restauranten til en overkommelig pris. En liten spasertur så er man i gamlebyen med mange puber og restauranter, ikke så langt til ett stort kjøpesenter.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, Travel56268959183
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Moderne hotell med restaurante å sitte grupper i resepsjonen. Det er svømmebasseng å spa i første etg. Hyggelig betjening god frokost med mye forskjellig pålegg. Stort rom med et flott bad. Kort vei til gamle byen. Kan anbefales å bruke dette hotellet. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, olei2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser