Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (929)
Filtrer anmeldelser
931 resultater
Vurdering fra reisende
472
330
76
26
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
472
330
76
26
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 931 anmeldelser
Anmeldt 8. mai 2019

Flotte store rom, som vare rene og forholdsvis nye. Stort bad, men kanskje litt dårlig belysning. Super frokost med masse deilig utvalg. Gode senger og puter. Ligger 500m fra Dulga, men dette var en fin spasertur.
Savnet at ikke uteplassen var klargjort.

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Hilee21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2019

Vi var på en 3 overnattings tur, fantastisj hotell, nytt fresh og rent rom, service var kjempegod, i reseption, bar og resturanten og deilig frokost med godt utvalg. Veldig behjelpelige når vi spurte om ting vi lurte på, flott beliggenhet uten støy. Her kommer vi igjen.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Daydream44289032050
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2019

Reservasjonen var i orden da vi kom, rask innsjekk. God størrelse på rommet, men dobbeltsengen var liten, 150 cm. Reint og velstelt over alt på hotellet. Hyggelig betjening. Lobbyen var liten og støyete, ikke noe rolig sted å sitte på kveldstid. Også trangt og mye støy under frokostserveringen. Ble oppfordret til å spise frokost før 9.30 pga fullt hotell. Beliggenheten var grei, 10 min gange til Langetoreget. Ikke noen forstyrrende støy på natt.

Romtips: Greit og rimelig hotell
Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Sunshine322873
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Vi er en familie på fem som reiste nedover for en langhelg! Hotellet ligger i utkanten av gamlebyen, med korte avstander til alt! Leiligheten var stor, fin, renslig og hadde det nødvendigste for å lage mat. Frokostbuffet var bra, kunne vært noe variert!

Spaavdelingen var flott. Vi bestilte også massasje.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 12jeanettem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019

Vi hadde en leilighet med to rom som var helt topp siden vi var tre i følget. Fin beliggenhet, hyggelig personale i resepsjonen, god frokost, dyktig massør på spaet. De fleste av de ansatte i restauranten var hyggelige og serviceinnstilte.

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Anne-Mette S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser