Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Chleb i Wino

Chleb i Wino
Vurdert som nr. 55 av 921 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 17
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Veldig god og billig mat. Hyggelig personale. Beste restauranten vi prøvde på vår tur til Gdansk.Kan anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, unninag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 116)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 1 117 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Frokost:Bestillte en deilig omelett Og pøse med ristet brød til. Rikelig porsjoner med juice og kaffe. Betalte totalt 70 pzt.Middag : Deilig stor pizza med kylling pris ca.25 pzt.Pr.stk. Veldig godt. Lurt og bestille plass på forhånd. Mye folk på en torsdag ettermiddag.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 684arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi bodde på Pulo og skulle egentlig ha en sen lunsj der. Etter mye venting, stakk vi over veien til Chleb. Egentlig burde vi ha bestilt, men en hyggelig kelner fikk oss inn på et tomannsbord. Vi spiste salater og drakk mojito og Frozen straberry dacories. Nydelige salater, godt øl og drinker. Veldig urban og fin atmosfære. Dette er en meget god restaurant med en utrolig flink bartender. Vi booket bord til kvelden etter og gleder oss. Prisen ? Helt latterlig for en nordmann Anbefales på det varmeste. Garantert vårt stamsted fremover .

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Johnny G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat til en rimelig penge i en fantastisk atmosfære med en hyggelig betjening . Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, helgesverrevold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bestilte fire Irish Coffee - som var totalt uten sukker. Når vi klager, så fikk vi litt sukker på bordet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, andreaschristiann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Chleb i Wino, så også på

 

Har du vært i Chleb i Wino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din