“Dra hit!!!!”
Anmeldelse av Chleb i Wino

Chleb i Wino
Vurdert som nr. 74 av 1 290 Restauranter i Gdansk
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Absolutt den beste restaurantopplevelsen for oss i Gdansk!! Nydelig mat og hyggelige servitører. Takk til eieren og servitører. Vært her mange ganger og er alltid veldig fornøyd:)

Takk, ronnyb160

Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Veldig god og billig mat. Hyggelig personale. Beste restauranten vi prøvde på vår tur til Gdansk.Kan anbefales!

Takk, unninag
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Frokost:Bestillte en deilig omelett Og pøse med ristet brød til. Rikelig porsjoner med juice og kaffe. Betalte totalt 70 pzt.Middag : Deilig stor pizza med kylling pris ca.25 pzt.Pr.stk. Veldig godt. Lurt og bestille plass på forhånd. Mye folk på en torsdag ettermiddag.

Takk, Arne E
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi bodde på Pulo og skulle egentlig ha en sen lunsj der. Etter mye venting, stakk vi over veien til Chleb. Egentlig burde vi ha bestilt, men en hyggelig kelner fikk oss inn på et tomannsbord. Vi spiste salater og drakk mojito og Frozen straberry dacories. Nydelige salater, godt øl og drinker. Veldig urban og fin atmosfære. Dette er en meget god restaurant med en utrolig flink bartender. Vi booket bord til kvelden etter og gleder oss. Prisen ? Helt latterlig for en nordmann 👍 Anbefales på det varmeste. Garantert vårt stamsted fremover .

1  Takk, Johnny G
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig god mat til en rimelig penge i en fantastisk atmosfære med en hyggelig betjening . Anbefales

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, helgesverrevold

Reisende som så på Chleb i Wino, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Chleb i Wino? Del dine erfaringer!