Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Billig og god mat.”
Anmeldelse av Chleb i Wino

Chleb i Wino
Vurdert som nr. 57 av 920 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 17
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Veldig fin og varm sted. Personal er blid og service innstilt. Porsjoner var rike og ikke minst mat var smakfullt.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 68gianfrancoc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 115)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 1 116 anmeldelser

Anmeldt 17. desember 2018

Dette stedet var en fin opplevelse. Vi endte opp med å spise 2 lunsjer og 1 middag.
Stedet hadde en veldig god atmosfære og maten var helt utrolig god. Anbefaler å bestille bord for å ha mulighet til å komme inn.
Prisnivået er lavt i forhold til hva man får av kvalitet.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bredejk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Flott restaurant med meget god mat. Spiste biff til 65 sl. Noe av det beste jeg har spist. Også veldig god frokost.
Blide og hyggelige servitører. Eneste bakdelen er at det er fullt stort sett hele kvelden, så lurt å bestille bord.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, PerMo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Absolutt den beste restaurantopplevelsen for oss i Gdansk!! Nydelig mat og hyggelige servitører. Takk til eieren og servitører. Vært her mange ganger og er alltid veldig fornøyd:)

Dato for besøk: november 2018
Takk, ronnyb160
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Veldig god og billig mat. Hyggelig personale. Beste restauranten vi prøvde på vår tur til Gdansk.Kan anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, unninag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Chleb i Wino, så også på

 

Har du vært i Chleb i Wino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din