Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig restaurant”
Anmeldelse av Chleb i Wino

Chleb i Wino
Vurdert som nr. 78 av 1 005 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 15
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. februar 2019

Spiste her to ganger og ble møtt av utrolige hyggelige ansatte som gjorde sitt for at en skulle være fornøyd. Maten var utrolig bra med store porsjoner til en rimelig pris. Det samme var vinkartet, godt utvalg og gode priser. Alt i alt en av de bedre stedene vi har spist på. Hit kommer vi gjerne igjen.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ghn_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 240)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 1 240 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Veldig fin og varm sted. Personal er blid og service innstilt. Porsjoner var rike og ikke minst mat var smakfullt.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 68gianfrancoc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. desember 2018

Dette stedet var en fin opplevelse. Vi endte opp med å spise 2 lunsjer og 1 middag.
Stedet hadde en veldig god atmosfære og maten var helt utrolig god. Anbefaler å bestille bord for å ha mulighet til å komme inn.
Prisnivået er lavt i forhold til hva man får av kvalitet.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bredejk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Flott restaurant med meget god mat. Spiste biff til 65 sl. Noe av det beste jeg har spist. Også veldig god frokost.
Blide og hyggelige servitører. Eneste bakdelen er at det er fullt stort sett hele kvelden, så lurt å bestille bord.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, PerMo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Absolutt den beste restaurantopplevelsen for oss i Gdansk!! Nydelig mat og hyggelige servitører. Takk til eieren og servitører. Vært her mange ganger og er alltid veldig fornøyd:)

Dato for besøk: november 2018
Takk, ronnyb160
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Chleb i Wino, så også på

 

Har du vært i Chleb i Wino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.