Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært bra lunsj!”
Anmeldelse av CHEF Food&Friends

CHEF Food&Friends
Vurdert som nr. 19 av 827 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 38
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. september 2019 via mobile enheter

God pizza, perfekt stekt og mange gode smaker! God service av en servitør som var oppmerksom og fulgte opp! Servitøren lovet en god opplevelse, og det fikk vi.

Dato for besøk: september 2019
Takk, annelj3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (359)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 359 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2019 via mobile enheter

Hyggelig servitører, rask servering. God pizza. flere glutenfrie og vegetariske retter.
Sjarmerende sted.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Otac50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Denne plassen bør oppleves. Atmosfæren er utrolig bra. Betjeningen følger deg opp. Maten er helt utrolig god, noe av det beste du kan få i hovedgaten. Her kommer vi tilbake Tusen takk for en hyggelig kveld

Dato for besøk: august 2019
Takk, toren15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Stedet ble besøkt to ganger i ferien, dette var rett og slett en perle midt i gamlebyen. Alt vi smakte var meget bra, alt fra pasta og pizza, til biff og okseskank (bør definitivt testes!).

Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2019
Takk, RayBrende
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

+ Veldig god mat
+ Maten kom fort
+ Gode drinker
+ Hyggelig servitører og god service
- Litt i dyreste laget..:(

Dato for besøk: juli 2019
Takk, odasorby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på CHEF Food&Friends, så også på

Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i CHEF Food&Friends? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din