Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat med hyggelig servering”
Anmeldelse av Restauracja Motlava

Restauracja Motlava
Vurdert som nr. 14 av 782 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. februar 2019 via mobile enheter

Ramlet tilfeldigvis innom denne til lunch. Ble møtt av en vennlig og serviceinnstilt servitør. Maten kom raskt og smakte godt. Akkurat passe stor meny, som inneholdt flere polske/lokale retter. Kan trygt anbefale denne.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, mr-art-vandalay
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (235)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 236 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg og tre venner ville bare dra ut på byen for en hyggelig og god middag siden det var min bursdag. Vi ville prøve en by restaurant og havnet her. Vi hadde restauranten for oss selv den første timen, og vi er enda forbauset over det. Forretten, hovedretten og desserten var av øverste hylle (potato pierogi, biff men med rødvinsaus i stedenfor bernaise, jordbær bakt i hva jeg vil kalle flytende marengs). Prisnivå er veldig overkommelig. Dette er uten tvil en ny favoritt! Og det kommer fra en medisinstudent på budsjett som har bodd her et år allerede.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Anders T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mai 2018 via mobile enheter

Fikk anbefalt denne restauranten av hotellet vårt. Var helt okei. Flott og stilig lokale. Kjekke servitører. Maten var helt gjennomsnittlig.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, AnetteLM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2018 via mobile enheter


Dziękuję. Veldig god mat, ypperlig service, flott atmosfære, anbefales på det sterkeste. Helt klart en favoritt i Gdansk.

Dato for besøk: april 2018
Takk, btness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2018 via mobile enheter

Maten og servicen var strålende! De holdt til og med lengre åpent for oss. Hyggelig personale og veldig fin restaurant!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, ahhansen96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restauracja Motlava, så også på

Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Restauracja Motlava? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din