Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
PricelineUSD 78
ZenHotels.comUSD 80
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 27. august 2018

Hvis du leter etter et hotell som ligger nær gamlebyen, rent og pent, god standard, hyggelig betjening - så har du kommet rett sted. Vi var en gjeng med 9 damer på tur, alle var veldig fornøyd. Delikate rom, høyt under taket, lekre og rene bad. Frokost med egen omelettkokk er alltid gøy! Godt utvalg av pålegg, noe frisk frukt og drikke, men ikke så mye av hvert, da hotellet ikke er så stort. At det ikke er så mange rom, gjør jo at det blir desto roligere ved frokostbespisningen. Vi var meget fornøyd med helgen. Det er litt lytt, men er du veldig sensibel lå det faktisk ørepropper på badet. Jeg hadde ikke behov for det. Aircondition på alle rom, den fungerte utmerket - kunne regulere varmen slik du ville. Jeg kommer gjerne tilbake hit.

******
Short Version: We are very satisfied. I recommend this hotel! Nice clean rooms, good service and nice breakfast. I would like to come back to this hotel.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, K8206UJirenes
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Store, luksuriøse rom. Høyt under takene. Fantastiske senger. Gode løsninger på renhold. Veldig sentralt. Ligger rett ved jernbanestasjonen og bussholdeplasser samt trafikk, men dette merkes ikke på hotellet. Frokosten hadde godt, men litt lite utvalg - til gjengjeld var all maten svært god. Personalet var utrolig hyggelige, hjelpsomme, og hadde gode anbefalinger til å utforske byen. Er svært fornøyd med oppholdet, og ser frem til å komme tilbake

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, 25marenf
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Kult nyoppusset hotell. Fine og lyse rom. Artig restaurant og bar i kjelleren med eget bryggeri. Taxi og tog rett utenfor. Praktisk dersom du ønsker å farte mellom byene. Ca 10 min å gå inn til gamle byen. Veldig serviceinnstilt personale i resepsjonen

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, KristineSJ80
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Stilig hotell nær gamlebyen. Restauranten med eget bryggeri er absolutt å anbefale. Hotellet er nyoppusset i en gammel, staselig bygning. Personalet var veldig serviceinnstilt. Rommene store og moderne. Det eneste som trekker ned er at frokosten var litt kjedelig.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Jenny T
Anmeldt 30. april 2018

Dette er et supert hotellvalg hvis du skal til Gdansk. Ligger rett ved tog, trikk og bussholdeplass. Gangavstand til flere shoppingsentre. Ca 15 min spasertur til gamlebyen. Store, luftige og moderne rom, rent og ordentlig, gode senger. Hyggelig betjening i restaurant og resepsjon. Hotellets restaurant er holdt i en røff stil og har eget ølbryggeri. Man bør ikke reise herfra uten å ha prøvd flatbrødet og den innbakte kyllingen de serverer. Helt grei frokost - ferskt brød og rundstykker, egg, bacon, pølser, ost og litt annet pålegg, oppskåret frukt og nøtter, frokostblandinger - man får et bra startgrunnlag for dagens videre utskeielser! Vi spiste også her 2 kvelder og servicen var upåklagelig. Den ene kvelden hadde vi bare småretter, den andre kvelden bestilte vi biff. Kjøttet var godt men tilbehøret var dessverre ikke i samme klasse.

Romtips: Rom ut mot hovedgaten kan være litt støyete.
Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste med venner