Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Åpen i dag: 10:00 - 19:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Profesjonelt!

Profesjonelt, rent og fint spa! Superdyktige massører. Valgte hel kroppsmassasje med fotskrubb... les mer

Anmeldt 1. mars 2020
974janniker
,
Gdansk, Polen
via mobile enheter
Greit nok.

Vi er fire venninner som var på jentetur i Gdansk. Bestilte flere behandlinger/massage via nettet... les mer

Anmeldt 14. november 2019
Ivana M
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 158 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
fra USD 42,94
Mer informasjon
fra USD 64,41
Mer informasjon
fra USD 78,73
Mer informasjon
fra USD 29,82
Mer informasjon
Anmeldelser (158)
Filtrer anmeldelser
158 resultater
Vurdering fra reisende
123
23
4
3
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
123
23
4
3
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 158 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018

Vil fremheve deres kjempehyggelige frisør som gjør alt for kundene. Hun ordner slik at alle må bli fornøyd! Mitt besøk hos Marinas Day spa var vel OK. Jeg hadde bestilt flere uker i forveien, men uten noen spesiell opplevelse av at vi var noe spesielt. Hadde bestilt frisør og pedicure for 2 personer og det var greit. Men den som løftet opplevelsen var den kjempeflinke frisøren som ga både meg og min søster en fin opplevelse. Ellers en middelmådig opplevelse. Jeg var også der i august, prøvde da massasje, den var middelmådig. Gå heller for en time hos frisøren!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, tongra65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Var en fantastisk opplevelse, hvorpå eg fikk ryggmasasje, min søster fikk en ansikts behandling, og min mor fikk basic package. Kjempe fine lokaler, profesjonelt personale og en fantastisk atmosfære. Prisen var absolutt genial: kunne virkelig ikke tro at det var så billig! Anbefaler dette spaet på det sterkeste!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 132linnh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kuchtamar, Właściciel på Marina Day Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for your opinion. We hope to see you soon :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Hadde parmassasje med samboeren min, og vi fikk et hyggelig rom med bra temperatur og et eget bad tilknyttet rommet vi kunne gå på do og dusje i! Hyggelig dame i skranken og hyggelige og flinke massører :) Anbefales!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 401ceciliec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kuchtamar, Właściciel på Marina Day Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for your opinion. We hope to see you soon :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Ble anbefalt dette stedet og det stod til forventningene. Fikk time dagen etter vi bestilte . Ønsket massasje i samme rom og jeg fikk kvinnelig massør og min partner en mannlig. Deilig og avslappende time. Anbefales

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Ann-Marit S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kuchtamar, Właściciel på Marina Day Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for your opinion. We hope to see you soon :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Min mor og jeg hadde en fantastisk dag på Marina Day Spa. Vi hadde behandlinger som manikyr, pedikyr, farging av bryn og massasje. Mye bra utvalg av manikyr og pedikyr (både vanlig, gel og extentions). Alt ble profesjonelt og perfekt gjennomført av verdens hyggeligste ansatte. I tillegg har de svært vennlige priser på alle behandlinger, her skal jeg tilbake neste gang jeg er i Gdansk!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Emma G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Martyna K, Właściciel på Marina Day Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018
Google-oversetting

Thank you for your opinion. We hope to see you soon :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser