Thao Thai Spa - thai massage & spa
Veldig bra!

Behagelig atmosfære, hyggelig pris. 220 PLN for 1t massasje med olje. Ellers ok pris for andre... les mer

Anmeldt 2. august 2024
Frkmalin1
Stryn, Norge
Veldig fornøyd😀

Hadde en 2 timers par massage, Thai massage og candleoil massage. Vi er utrolig fornøyd, begge gikk... les mer

Anmeldt 7. desember 2019
233elisabethj
København, Danmark

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Jeg var i Gdansk noen dager i november, og besøkte Thao Thai Spa. Stedet ligger sentralt til mot sentrumskjernen, og man blir tatt godt i mot . Jeg valgte thai-massasje, og var godt fornøyd med den. Et minus var at med en gang massasjen var ferdig, fikk jeg en skål for tips dytta opp i ansiktet. Dette er ikke noe jeg er så glad for. Gir gjerne tips, men ikke på den måten. Har vært mye i Thailand og tatt massasje der, men aldri opplevd det samme. Ser man bort fra dette, kan stedet anbefales.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, LineH79
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg tok massasje ved Thao Thai Spa x 2, én gang her og én gang i Szeroka, svært ulike opplevelser!! Damen jeg hadde her var helt fantastisk! Jeg ble utrolig godt mottatt. Nydelig at de vasker føttene før massasjen samt avslutter med varm klut. Synd jeg ikke fikk navnet hennes! Hun masserte nydelig og justerte styrken i tråd med mine ønsker. Fantastisk opplevelse! 😊

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, kselboskar
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Profesjonelt sted med fantastisk Thaimassasje av ulike typer. Lokalene var rene og moderne og de hadde meget behjelpelig personal.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, henrik-ohl
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Fikk thaimassasje med aromatiske oljer. Meget god opplevelse med profesjonell og dyktig massør. En time gikk alt for fort. Kan absolutt anbefales!

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, elinig77
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Hadde en time fotmassasje. Kjempe god og flink massør.

Plassen får trekk for deling av rom. Det blir ikkje helt det samme når enn hører på lyder fra naboen som får litt hardhendt massage. Burde vert adskilt med egne rom, ikkje med noen tøy stykker.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, BjarneL9