Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
Gøy aktivitet i Gdansk

Gøy aktivitet i et bra laget escape rom. Personalet var veldig hyggelige og ga en god opplevelse... les mer

Anmeldt 11. mai 2024
Morten B
Morsom og spennende oppgave

Veldig bra opplevelse. Oppgaven var akkurat vanskelig nok. Vi måtte ha hint underveis, men de var... les mer

Anmeldt 24. april 2024
jansverrer
Revetal, Norge
via mobile enheter
Les alle 108 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
Anmeldt 9. november 2019 via mobile enheter

Gode og interessante rom, passer ypperlig for en gruppe på 2-4 personer. Vi var 8 personer fordelt på 2 rom. Gøy å se hvem som klarte det først

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, anderssH1090SC
Anmeldt 25. august 2019

Vi prøvde "The final show"-rommet, da dette ble anbefalt for 2 personer. Det var morsomt å prøve å finne ledetrådene, og når det stoppet helt opp for oss, så kom det et lite hint på monitoren, og vi kunne fortsette å lete etter svaret på gåten.
Vi kom en halv time før oppsatt tid, og rommet var ledig, så da fikk vi starte med en gang rommet var kargjort, det var nok også derfor personalet ga oss litt ekstra tid på slutten, for vi var veldig nære ved å løse gåten når det hadde gått 60 minutt, men vi fikk ca 5 minutter ekstra, sånn at vi fikk gjort alle gåtene ferdig :) Vi fikk også en god gjennomgang når spillet var ferdig, hva vi sto fast på, og hvordan vi fant fram til svarene på de forskjellige gåtene :) Anbefaler alle som liker Escape rooms til å sjekke ut Zorkout Escape Rooms i Gdansk! Sentral beliggenhet, og vi bodde bare 30 meter unna ;)

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, mo9cavb
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Kjempegøy for barn og voksne. Vi var to voksne, en tenåring og to barn (9 og 11 år). De synes det var kjempegøy! Man får lyst til å prøve et nytt rom med en gang. Bra laget!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, orcidannette
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Vi besøkte dette stedet 2 ganger på turen vår til Gdansk. Vi hadde det kjempegøy, og de ansatte var veldig entusiastiske og flinke. Vi prøvde først «the final show», som vi klarte med noen minutter igjen på klokken (Med god hjelp fra game master). Dette rommet passer godt for par! Så prøvde vi «the mystery of 61st km», dette var litt mer utfordrende men fortsatt veldig gøy! Vil absolutt anbefale et besøk hit mens man er i Gdansk ;-)

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, cathrinelia
Anmeldt 19. februar 2019 via mobile enheter

Hyggelig og hjelpsomt personal. Kreative og utfordrende room. Sentral beliggenhet. Vi prøve både «the final show» og «61st kilometer». For et par er nok først nevnte best egnet.
Anbefales å sjekke ut dersom du/ dere er i Gdansk.

Dato for opplevelse: februar 2019
Takk, Hauanjensen
MateuszC2028, Właściciel på Zorkout Escape Rooms, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2019

Hi!
Thank You very much for Your visiting and for Your opinion! It was pleasure to meet You and give You some chellange and enjoy! Hope see You in another time!
Greetings
Matthew