Dyktig guide , med mye kunnskap ! Kan anbefale Spa-shopping-museer -spisesteder,, og det vi ønsker !
Passe stor EL-bil , som kommer frem , og stopper der en ønsker !
Passe stor EL-bil , som kommer frem , og stopper der en ønsker !
Thank you so much for your review!
Vi hadde en morsom og innholdsrik guidet tur første dagen vår i Gdansk. Eliza ga oss nyttig informasjon om hva man kan oppleve i Gdansk, hvor man bør spise og dra ut. Jeg vil anbefale å gjøre dette første dagen, for å få mest mulig ut av oppholdet. Dette vil jeg anbefale videre til andre som skal til Gdansk!
Dear Victoria! I am so glad that you decided to choose the RetroTour on your first day and my tips were useful.
Fantastiskjentebiltur
Fant vi en anbefaling på Retro Tour Gdansk.
Folkens! Dette er noe! ❤️
Fantastisk !
Super sjarmerende guide Eliza!
Komfortabel 1,5 timers tur til severdighetene i Gdansk.
Vi anbefaler til alle !!!
Thank you so my Facebook friend now! it was so lucky to meet you and made friends.
En perfekt start på langhelgen i Gdansk! I tillegg til en innføring i historien til byen, fikk vi masse nyttige tips om restauranter, barer og hoteller. Eliza er veldig kunnskapsrik og vel verdt å bruke tid og penger på!
Thank you so much for your time with me!
Fantastisk guidet tur i en Retro elektrisk bil!! En utrolig flink guide som kunne sin historie om byen!!! Turen varte i ca 2 timer. Vel verdt pengene!! Anbefales
Thank you so much for your recommendation!
Kjempeflink turguide som guidet oss trygt og rolig gjennom byen med sin flotte el-bil. Mye interessant info, og vi fikk se både nye og gamle sider av Gdansk. Anbefales!!
Dear Ester! I am so happy that Scandinavian guests still explore the city of Gdansk! Thank you for coming!