Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wow!!!”
Anmeldelse av Guga Sweet & Spicy

Guga Sweet & Spicy
Vurdert som nr. 24 av 782 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 13
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. juni 2019 via mobile enheter

I dag er det blå himmel og vind, og me sit på plenen utanfor Guga i strandstolar. Me bestilte vegansk sushi med sprøtt lag utanpå. Lagerøl som smakte eineståande.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, ainaboe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
kasias2054, Kierownik sprzedaży på Guga Sweet & Spicy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2019
Google-oversetting

Thank you.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (232)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 232 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2018

Resturanten var desverre stengt når vi var der men kaffe delen fortsatt åpen med herlige kaker ,banantoffe,ostekake og en form for sjokoladekake ble alle prøvet ,anbefales på det sterkeste. Vi kommer igjen

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, hagen802002
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
EwaB2440, Kierownik på Guga Sweet & Spicy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for your opinion. Spicy Guga is closed until friday at the time we are preparing for a new autumn card for which we invite. It will be delicious

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Kjempe god frokost med ferskt brød og smakfullt tilbehør. Hyggelig og flink betjening, kul restaurant hvor du kan sitte både ute og inne. Anbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Amanda B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ewa B, Właściciel på Guga Sweet & Spicy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
Google-oversetting

Thank you for kind words and opinion. We invite you to visit again. Regards, the GUGA team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Fin beliggenhet og pent å sitte både ute og inne. Nydelig mat og kjempe hyggelige ansatte! Fikk prøvd både frokost, lunsj og middag på stedet, og alle måltidene var helt fantastiske, og med nydelig vin. Anbefaler virkelig å stikke innom!

Dato for besøk: august 2018
Takk, emiliestr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ewa B, Właściciel på Guga Sweet & Spicy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
Google-oversetting

Thank you for kind words and opinion. We invite you to visit again. Regards, the GUGA team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Kom tilfeldig over kafeen, og det er den beste bountykaken ever og Gdansk sin beste cappuccino. Koselig atmosfære og vi kommer absolutt til å komme innom igjen neste gang vi besøker Gdansk. Linda

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Linda J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ewa B, Właściciel på Guga Sweet & Spicy, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018
Google-oversetting

Thank you for your positive opinion and welcome again

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Guga Sweet & Spicy, så også på

 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Guga Sweet & Spicy? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din