“Vil ikke anbefale denne”
Anmeldelse av Piwnica Rajcow

Piwnica Rajcow
Vurdert som nr. 54 av 1 362 Restauranter i Gdansk
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Verken mat, øl eller vin smakte godt her. Servicen var heller ikke på topp. Jeg anbefaler derfor at du finner deg en annen plass å innta måltidet ditt.

Takk, Anders K

Anmeldt 7. mars 2020 via mobile enheter

Maten smakte dessverre ikke som vi forventet. Alt var lagt opp fancy, men vi forstod ikke hva halvparten på tallerken var og smakene var heller ikke særlig gode. Hyggelige ansatte og koselig lokale var det uansett. Passer kanskje bedre for en drink eller lignende!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, O2396SDidas
Anmeldt 7. mars 2020

Hyggelige ansatte, men dessverre var kjøttet det eneste som var OK tilberedt. Ser fancy ut på tallerken, men både tilbehør og sauser var uspiselig. Ellers en ok atmosfære her.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, synneom
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Veldig travelt på kveldstid, lite oppmerksomhet fra betjening. Var her kl ti en fredag, skulle ikke spise. Betjeningen var så travel at vi måtte sitte i over en time for å få bestille en drink og en øl, og betale. Egentlig spurte vi etter meny for drink nr 2 etter 40 minutter men betjeningen kom ikke tilbake, så da fant vi bare en annen kelner og bad om regningen. Kan være vi var uheldige, men kjedelig å vente 30 min på å få betale regning og gå fordi man ikke blir servert.
Ellers var det live og god musikk en stund.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, tripadv_124
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Denne restauranten lå på baksiden/ neste parallell gate av det dere ser på bildet. Dette for at de har to avdelinger.
Vi var tre personer som bestilte pizza, ribbe og kyllingfilet + 2 øl, 2glass vin, 2 Jæger og en goldwasser. Dette kostet 180 zlt ca 420 norske kroner. Maten var nydelig og det var nok mat. Dette ble en stamplass for oss, og neste gang vi reiser til Gdansk skal vi tilbake. Litt synd at vi ikke fikk øl fra mikrobryggeriet dit måtte vi gå etter å ha spist middag.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, solobrus g

Reisende som så på Piwnica Rajcow, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Piwnica Rajcow? Del dine erfaringer!