Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 21:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Perfekt

Veldig bra opplevelse! Hyggelig personale. Var der sammen med kjæresten. Vi er veldig fornøyd begge... les mer

Anmeldt 11. mars 2020
theresenesset
,
Brattvåg, Norge
via mobile enheter
WOW! Dette stedet anbefales virkelig!

FIVE SENSE anbefales virkelig på det sterkeste! Vi er to venninner som ringte for å bestille time... les mer

Anmeldt 11. januar 2020
D6487PBmarianneg
,
Jessheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 245 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
fra USD 43,25
Mer informasjon
fra USD 64,88
Mer informasjon
fra USD 22,83
Mer informasjon
fra USD 37,39
Mer informasjon
Anmeldelser (245)
Filtrer anmeldelser
245 resultater
Vurdering fra reisende
231
12
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
231
12
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 245 anmeldelser
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig bra. Veldig hyggelige ansatte, rent og pent. Vil anbefale dette til alle som ønsker en fin spa-opplevelse !!!

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, eirikb2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karol N, Właściciel på FIVE SENSES float spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
Google-oversetting

First off I would like to thank you for your feedback. We are so happy that you enjoy time in FIVE SENSES float spa.
We hope to have opportunity to host you again very soon. Best regards from our team!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Meget behagelig og avslappende besøk. Profesjonelle aktører og rene og behagelige lokaler. Absolutt verdt pengene.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, Cruiser237862
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
fivesenses_floatspa, Owner på FIVE SENSES float spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018
Google-oversetting

First off I would like to thank you for your feedback. We are happy that you enjoy the time in FIVE SENSES float spa. We will be doing our best to keep the service on highest level. Again, thank you very much for visiting us and I hope to see you back in the future. Best regards, FIVE SENSES float spa team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde en utrolig fin opplevelse på FIVE SENSES. Lokalene ligge kun en kort kjøretur utenfor Gdansk. Rene, fine rom med et hyggelig personal. Følte virkelig jeg fikk valuta for pengene. Hadde 1 time floating og 1 time kroppsmassasje etterpå. Jeg bestilte time via Facebook, det fungerte fint. Kommer tilbake!

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, 196synneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karol N, Właściciel på FIVE SENSES float spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Synne, thank you for your opinion. It is very important for us. We are glad that you are happy after the deluxe package. We hope that you will visit us sometime. Best regards!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

For et sted, og her var det verdt alle kronene. Ble tatt godt i mot, og ble tatt bra vare på gjennom en helt sinnsykt bra massasje. Sliter man med masse muskelvondt så vil jeg anbefale intensiv massasje.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 167livs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karol N, Właściciel på FIVE SENSES float spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Liv S,
Thank you for such kind review :) We are so happy! Hope to have opportunity to host you again very soon. Best regards, FIVE SENSES float spa team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Dette spaet er utrolig bra og profesjonelt. Utrolig fine lokaler og anbefaler og prøve floating der! Veldig snille og koselig ansatte som gir helt fantastisk massasje.

Dato for opplevelse: august 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
2  Takk, matildeskogen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karol N, Właściciel på FIVE SENSES float spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
Google-oversetting

Dear Matilde
Thank you for your time to write this review. I am so happy that all our work and services are seeing so good. Hope we will have opportunity to welcome you back soon. Have a floaty day, FIVE SENSES float spa team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser