“Tradisjonell polsk frokost”

Vurdert som nr. 3 av 1 025 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 15
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Jeg bodde i samme gate og har merket meg denne restauranten som populær over lengre tid. Valgte derfor å prøve frokost her.
Det er restaurant med særpreg og hyggelig betjening.
Skal man prøve autentisk polsk mat, så er dette et godt valg.
I polsk kjøkken har de mange "smaker" og ikke alt er like utsøkt, men i kombinasjon med mye annet godt, er dette spennende. Og man må jo ikke spise det man ikke liker, det kommet uansett i beskjedne mengder- mest for å få en prøve av variasjonene.
Savnet servitør som var litt rundt bordene istedenfor å bare prate med kollega i baren, men det var ikke noe problem å få kontakt ( kun 2 gjester på 2 bord i restauranten)
Liten bagatell, smøret var steinhardt - det lover for kvalitet, men upraktisk.

Kan anbefale stedet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Geir Martin A

Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Det ble en helt ok frokost. Manglet smoothie, da vi fikk fortalt at den "ikke var god nok". Greit nok. Mulig å få med seg kaffe på veien, og svært hyggelig servitør. Pluss i boken. Middels prisnivå.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, bareenmann
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk sted for frokost! Flott sted og flinke folk.
Maten og kaffen er heller ikke noe å si på. Litt for en hver smak.
Verdt ett besøk!

Dato for besøk: september 2018
Takk, sommernes87
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Ni damer ønsket en rolig lunsj med god mat, og det fikk vi på Pomelo. Liten men spennende meny. Moderniserte polsk retter smakte godt. Også moderne lokale og hyggelig betjening. Anbefaler dette stedet.

Dato for besøk: august 2018
Takk, astridk728
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Dagen var kommet for å teste ut det polske kjøkken og Pomelo Bistro har fått gode tilbakemeldinger her. Vi bestilte bord siden vi har erfart at det kan være vanskelig å motta 13 gjester på en gang. Den nyansatte kelneren var både rask og imøtekommende og forklarte rettene for oss. Vi bestilte litt av hvert. Og alle ble til slutt fornøyde. Det polske kjøkkenet er litt uvant, men det var jo derfor vi kom til pomelo - for å smake. Ungenes favoritt var kyllingbryst. Laksen og bacon var de voksnes favoritt. Lemonade muggen gikk ned på høykant hos ungene, de voksne fikk prøve både draft og drink. Masse POLSK Mat og servise for pengene.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Steinarmsm

Reisende som så på Pomelo Bistro Bar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Pomelo Bistro Bar? Del dine erfaringer!