En perle!

En perle i Gdansk. Har alltid en spennende meny med egne drinker, men lager også klassikere - eller... les mer

Anmeldt 2. desember 2024
Chrissastina
Larvik kommune, Norge
En opplevelse

Det første stedet vi besøkte i Gdansk hvor vi ble ønsket vennlig velkommen, fikk servert vann til... les mer

Anmeldt 2. oktober 2024
624karolineb
Oslo, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Rett ved torget,men i en bakgate, ned en trapp. Der har du Flisak’76. Med en gang du kommer står betjeningen for å ta deg imot. Vi viste ikke hva vi ville ha. Men bestilte noe friskt. Det var veldig godt. Når vi spurte hva det var så hadde det ikke noe navn. Han hadde lagd det til oss. Dette er et sted å besøke. Fin atmosfære. Mange drinker å velge mellom. Ikke mye øl å velge mellom

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 1975SU
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig liten plass hvor man kan få mye godt i glasset. Hyggelig betjening og gode priser.
White russian er dem gode på her😁

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 19Jones75
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Flisak 76 er en hyggelig liten cocktailbar med en koselig uteplass for å nyte velsmakende drinker i sommerkvelden. Fornuftige priser, smakfulle og perfekte drinker, og veldig hyggelig personale.
Anbefales !

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, ErlingD
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig flinke bartendere som laget drinker ut fra hva vi ønsket. God atmosfære, en skjult perle i Gdansk!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, CatEFx
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Dette er stedet du bør få med deg i Gdansk. Fantastisk atmosfære og noe av det beste jeg har smakt av drinker.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, toomli