En perle!

En perle i Gdansk. Har alltid en spennende meny med egne drinker, men lager også klassikere - eller... les mer

Anmeldt 2. desember 2024
Chrissastina
Larvik kommune, Norge
Bortgjemt liten bar, med eventyrlige drinker.

Vi dro hit, etter anbefalinger på Tripadvisor. Vi bestilte ikke bord, bare dukket opp en torsdag... les mer

Anmeldt 4. oktober 2024
WencheR
Jessheim, Norge

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Utrulig koselig bar med artig tema! Eventyr meny med mye spennende utvalg. Koselig lokale, men lite! Så skal di sikre det plass her - så bestill! Er så absolutt å anbefale. Pent og rent - og hyggelig betjening

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, klllk
Anmeldt 24. juli 2023 via mobile enheter

For en fantastisk koselig kjellerplass! Lukter nydelig når man kommer inn og blir tatt holdt imot. Flinke bartendere/servitører som virker som brenner for yrket sitt. Nydelig Disney baserte drinker🍸
Drar alltid tilbake hit hver gang vi er en tur i Gdansk😄

Dato for opplevelse: oktober 2022
Takk, Meander59620483429
Anmeldt 4. mars 2023 via mobile enheter

En bortgjemt liten perle. Unikt sted som absolutt er verdt et besøk. Koselig lite lokale i en kjeller. Kan være lurt å bestille bord. Nydelige drinker.

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, mla117
Anmeldt 3. februar 2023 via mobile enheter

Fantastisk og unik opplevelse. Unike drinker og herlig atmosfære. Lytt godt til historiene bak drinkene før du bestiller. Hver drink representerer en unik historie.

Dato for opplevelse: februar 2023
Takk, Samjey
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk sted og bartendere som kunne hver drink og dens historie. Enestående service, magiske drinker og god atmosfære. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, Eirik A