Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 94
Vis tilbud
Expedia.comUSD 95
Hotels.comUSD 95
PricelineUSD 94
TravelocityUSD 95
Trip.comUSD 95
Destinia.comUSD 135
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (514)
Filtrer anmeldelser
514 resultater
Vurdering fra reisende
352
119
32
8
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
352
119
32
8
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 514 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Meget sentral beliggenhet.
Flotte rom som slipper inn lite støy utenfra.
God valuta for pengene.
God frokost.
God wifi.
Meget bra aircondition.
Meget bra taxiservice fra hotellet.
God plass i safen.

Savnet at det ikke var overmadrass på sengen (hard uten)
Kunne godt vært et lite kjøleskap på rommet.
Savnet og kunne åpne vinduene for lufting (håndtak var fjernet)

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Tor364
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2018

Detter er et bra hotel i parallelgaten til sentrum i GDansk, jeg bor her fordi det er sentralt og lett tilgang til Tram, buss og tog. 5 minutter unna Fokus kjøpesenter rett på utsiden av Old Town Gdansk

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hampton
Takk, Ivar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger helt fantastisk til midt i gamlebyen. Til tross for beliggenheten var det helt rolig og stille utenfor hotellet. Det var rent og pent, og fine rom. Det eneste negative var altfor harde senger. Etter to netter der hadde både mannen og jeg vondt i ryggen. Dessverre sov vi så dårlig at jeg pga sengene ikke vil bo her igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, hilde782018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Har bare godt å si om dette hotellet. Vi ankom sent, og er litt kresne, men likevel gikk personalet med på å vise oss to hotellrom før vi slo til. Servicen har også ellers vært hyggelig og upåklagelig. Beliggenheten kunne virkelig ikke vært bedre, midt mellom hovedgata og Mariakirken. Er du heldig får du rom med utsikt til en av delene. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, MagnusE66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018

Denne turen kan anbefales for venner, par, og egentlig alle voksne. Rimelig og god mat og drikke. Koselig by, Gdansk. Og flott i Sopot.Båttur på kanalen med «bilbåter» med på hengsmotor var en artig opplevelse.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hampton
Takk, tholen473936
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser