Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
USD 121
USD 107
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.comUSD 121
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (472)
Filtrer anmeldelser
472 resultater
Vurdering fra reisende
326
109
27
8
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
326
109
27
8
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 472 anmeldelser
Anmeldt 7. mars 2020

Flott og strategisk beliggenhet, i hjerte av gammel byen. Alt var som forventet. Vi ble godt tatt i mot. Det var ganske kald når vi kommet inn på rommet. Straks oppdaget vi en digital temperaturregulator som var festet på veggen, der temperaturen kunne innstilles etter eget ønske. Vi justerte temperaturen opp slik at det ble behagelig for oss. Det var vannkoker på rommet men ikke minibar. Vi likte frokost og frokostsal. Det var mange friske og smakfulle salater. Det var god utvalg av varme retter. Vi satt en stor pris på at både kalde og varme retter var inspirert av lokal kjøkken. Vi likte også at det var servert melon og vannmelon skåret i tynne skiver. Personell i frokostsalen var veldig høflig og ansvarlig.

Vi opplevde at utvalg av tv kanaler på rommet var veldig beskjedent. Dette var en ulempe for oss. Det var mange polske kanaler, og noen med engelsk språk. Vi skulle gjerne ha russisk og spansk kanal tilgjengelig. Så dette er absolutt potensial for forbedring.

Dato for oppholdet: januar 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, SvetlanaMia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2020

NB: Ikkje kjøleskap på rommene! Varm juice i automat, varm youghurt. Dårleg internett. En av resepsjonistane meir interessert i sine egne meininger enn kunden sine, dårleg oppførsel! Ikkje vanleg kjøling på rommene, kun ved aircondition.

Dato for oppholdet: januar 2020
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hampton
Takk, hvagen211021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HbHGdanskOldTown, Receptionist på Hampton by Hilton Gdansk Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2020
Google-oversetting

Dear hvagen211021,
Thank you for choosing our hotel, we really appreciate your feedback.
We are really worried hearing such opinion about our breakfast, we will try to improve our services. We also would like to apologize you for our receptionist- we already spoke with him. Unfortunately we can't have fridges in the rooms because of Hilton standards. We guarantee that we will make everything to make your next stay unforgettable.

Sincerely,
Hampton by Hilton Gdańsk Old Town
Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2020

Hotell har god beliggenhet og høy standard. Trivelig personellet som hjelper og er alltid på plass. Når det trengs. Det er også mulig å spise middag på hotell mot betaling. Kort gå tur fra hotell til byens severdigheter. Anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hampton
Takk, ernad762020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Beliggenheten er veldig bra, det er gangavstand til «alt». Frokosten var veldig god, rommene var fine, treningsrommet var bra og alt var rent.
De eneste to tingene som var negativt var mangelen på kjøleskap/minibar og at det ikke var mulig å lufte eller få temperaturen under 18 grader.

Alt i alt et veldig bra hotell!

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, rairam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019

Helt ok hotell, beliggenheten er veldig bra, nært alt man kan ønske. Fine rom og rent.
Servicen var dårlig, både i resepsjonen og ved frokosten. f.eks. Jeg var litt for sent ute med å hente meg kaffe til frokosten og da var det veldig viktig for de at jeg betalte de 10 zlotyene de kostet for den kaffen og jeg kunne ikke sette det på rommet men måtte betale der og da, og jeg hadde ikke penger på meg. Det ble litt dårlig stemning og jeg mener det ikke hadde kostet de så mye å være litt greie. Dette var en av flere ting jeg opplevde de gjorde seg vanskelige på.

Dato for oppholdet: oktober 2019
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Linda P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser