Fantastisk god mat og service! Store porsjoner.Nydelig vin. Definitivt en plass å besøke flere ganger.
Thank You!
31–35 av 420 anmeldelser
Ypperlig mat, drikke og service. Anbefales på det sterkeste til alle som besøker Gdansk. Fantastisk!
Thank you very much
Fikk vite om dette stedet fra Tripadviser og god omtale. Ble veldig godt mottatt og henvist bord av hyggelig betjening. Vi spiste kylling og biff med deres egen lokale dessert creme brulee som avslutning. Biffen var veldig god men kyllingen var litt lite saltet/krydret så den var ikke helt topp denne dagen. Av alle steder vi besøkte i Gdansk var dette stedet med hyggeligst betjening. Helt topp og kan anbefales på det varmeste.
Thank You :) We hope to see You again!
Fantastisk mat hver gang, utrolig hyggelig og kompetent personal. Høy kvalitet! De beste anbefalinger!!
Tusen takk! :)
Vi var fire damer som spiste lunch. Vi fikk svært god informasjon om rettene av den hyggelige kelneren vår, Wiktor. Han anbefalte drikkevarer for oss og traff blink. Maten smakte veldig bra og servisen var svært bra. Stedet kan anbefales
Tusen takk! :)