“Fantastisk service og god mat!”

Pierogarnia Stary Mlyn Gdansk
Få mat levert
Vurdert som nr. 17 av 1 290 Restauranter i Gdansk
Anmeldt 26. april 2024 via mobile enheter

Fantastisk mat og fantastisk servitør ( Natalia?)
Her fikk vi god hjelp og anbefalinger fra menyen. Dette er en plass vi gjerne drar tilbake til.
Maten smakte fantastisk !

Dato for besøk: april 2024
Takk, Skadefryd
Magdalena Zarębska, Marketing på Pierogarnia Stary Mlyn Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2024

Bardzo dziękujemy! :)

Anmeldt 16. april 2024 via mobile enheter

Smakløse , enorme porsjoner, dårlig service,
TURISTFELLE !!
Pirogene var svære klumper deig med minimalt med kjøtt inni.
En saus som oste av hvitløk ga litt smak.
Potetpannekaka var så enorm at den kunne ha mettet 5 personer.Greit nok det,
men var like smakløs som dumplingene.
Vi ba om regningen,vi ble glemt, måtte be om regningen én gang til.
Da vi la kontantene på bordet sto servitøren over bordet vårt og telte pengene og nesten jagde oss ut med blikket.
Vi har reist mange ganger, forskjellige steder i Polen og Østeuropa.
Vi vet hva og hvordan et godt måltid blir servert med respekt og kjærlighet for det fantastiske polske kjøkken !!

Dato for besøk: april 2024
2  Takk, Gipsymood
Magdalena Zarębska, Marketing på Pierogarnia Stary Mlyn Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2024

Were any comments regarding the food reported to the staff? Can we find out when exactly you visited Pierogarnia Stary Młyn?

Anmeldt 29. mars 2024 via mobile enheter

God lokal mat, veldig populært. Ofte kø utenfor men vel verdt det. Anbefaler Diabelskie (spicy) piechuchy. Superdigg!

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Marius B
Magdalena Zarębska, Marketing på Pierogarnia Stary Mlyn Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2024

Dziękujemy bardzo! Do zobaczenia w Starym Młynie. :)

Anmeldt 27. mars 2024 via mobile enheter

Nydelig mat i trivelige omgivelser. All maten hadde gode runde smakstoner. Veldig hyggelig betjening. Virkelig verdt å besøke.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, lin s
Magdalena Zarębska, Marketing på Pierogarnia Stary Mlyn Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2024

Dziękujemy! Zapraszamy częściej na legendarne, polskie pierogi. :)

Anmeldt 25. desember 2023

Beste plassering i Gdansk, perfekt mat og veldige god øl og mat :).
Mye plass i restauranter, venter på mat cirka 10-15 min
Ikke må betale mye penger til 4 personer:)

Dato for besøk: desember 2023
    • Atmosfære
Takk, Stanislav K
Magdalena Zarębska, Marketing på Pierogarnia Stary Mlyn Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2024

Świetnie! Zapraszamy częściej na legendarne, polskie pierogi. :)

Reisende som så på Pierogarnia Stary Mlyn Gdansk, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Pierogarnia Stary Mlyn Gdansk? Del dine erfaringer!