Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 121
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Expedia.com
USD 121
Vis tilbud
Agoda.com
USD 156
USD 104
Vis tilbud
PricelineUSD 121
Hotels.comUSD 121
Lol.travelUSD 156
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (824)
Filtrer anmeldelser
824 resultater
Vurdering fra reisende
363
355
85
15
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
363
355
85
15
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 824 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet har en meget bra plassering, like ved gamlebyen og kanalen.

Hotellet er av enkel, og grei standard.

Maten som var på hotellet kan best beskrives som helt ok, vi hadde frokost og to middager på hotellet uten at noen av de var skrive hjem om.

Det som skuffet meg mest med dette hotellet var service til ansatte.
Treig servering, lite behjelpelig, og viste tydelig at de ble irriterte når de fikk forespørsler.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, haraldb803
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Qubus H, General Manager på Qubus Hotel Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

We appreciate you took the time to complete a survey regarding your recent stay with us.
We are more than glad to hear that you liked our hearty breakfast and location.
Since we take guest feedback very seriously, I have shared your comments with our Team, so we could improve where necessary.
Thank you for your comments and we hope to see you again when your travels bring you back to the area!

Kind Regards,
Rafał Willich, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Ble anbefalt dette hotellet av venner. Greit hotell bare 5 minutter unna gamlebyen i gåavstand. Hotellbetjeningen var veldig hjelpsomme da vi klaget på rommet vi fikk i 5 etg pga skittent gulvteppe. Fikk nytt rom med en gang. God frokost trekker opp. Veldig mye byggearbeid rett utenfor hotellet med påfølgende støy og støv på dagtid. Uansett Kan dette hotellet anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, tor56Haugesund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Qubus H, General Manager på Qubus Hotel Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018
Google-oversetting

Dear Sir/Madame,

We appreciate you took the time to complete a survey regarding your recent stay with us. We are more than glad that you liked location, work of our Staff and hearty breakfast. I am very sorry to hear about inconveniences you have described in your review due to road works. I kindly inform that the neighborhood of the hotel is changing and soon the area will be revitalized.
If you decide to give our hotel the second chance always feel more than welcome.

Kind Regards,
Rafał Willich, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018

Var her på en langhelg 4 overnattinger. Grei beliggenhet, meget god frokost, god biff I restauranten. Meget gode senger, vi sov som steiner.Gjennomført hyggelig betjening, helt fra innsjekk til utsjekk.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Rogalending
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Qubus H, General Manager på Qubus Hotel Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest!

Thank you for your opinion about the stay at Qubus Hotel Gdańsk. We appreciate you taking the time to share your thoughts. We are more than glad to hear that you liked the work and attitude of our Staff, our hearty breakfast and comfy beds and location. On behalf of our entire staff here at the Qubus Hotel Gdańsk, we would like to thank you for your comments and we hope to see you again when your travels bring you back to the area!

Kind Regards,
Rafał Willich, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng av pensjonist på tur i Gdansk. Overnattet på Cubus hotel og var veldig fornøyd. Gode rom, god frokost og vennlige ansatte. Bare noen minutters gåtur inn til gamlebyen. En fascinerende by å besøke. Anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, annemariethowsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Qubus H, General Manager på Qubus Hotel Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2018
Google-oversetting

Dear Guest!

Thank you for your opinion about the stay at Qubus Hotel Gdańsk. We appreciate you taking the time to share your thoughts. We are more than glad to hear that you liked the work and attitude of our Staff, our hearty breakfast and location.
I hope you will keep recommending our hotel to other travelers. Looking forward to seeing you again soon.

Kind Regards,
Rafał Willich, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Fin beliggenhet,kort vei og å gå til sentrum ,og kort vei til bytrikken med holdeplass rett ved hotellet.Hyggelig og serviceinnstilt betjenting og helt greie rene rom.
Gratis båtrundtur i havnebassenget. Meget god og innholdsrik frokost.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Pål H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Qubus H, General Manager på Qubus Hotel Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest!

Thank you for posting a positive opinion about your recent stay in our Hotel! We are more than glad to hear that you liked the work of our Housekeeping Staff that do their best to keep rooms clean and tidy and our location.
At Qubus Hotel Gdansk we always value all the feedback we receive from our Guest. We endeavor that 100% of our guest leave our hotel happy, that is why your opinion is so valuable to us. Thank you for the comments and see you soon!

Kind Regards,
Rafał Willich, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser