Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende andre besøk...”
Anmeldelse av Słony Spichlerz

Słony Spichlerz
Vurdert som nr. 21 av 988 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 12
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Jeg spiste her for første gang i juli, det var knall bra. Denne gangen ville jeg imponere min venninne med deilig burger og god drikke. Det ble nedtur.
Maten i seg selv er fremdeles bra, men med så godt som tom restaurant og lite engasjert betjening så lovet ikke dette så godt.
Da maten "ringte" (man får en alarm som varsler og du må hente maten selv) sto det en kokke og to servitører og ventet på meg, men ingen hjelp ble tilbudt til å frakte maten til bordet..men slik er nok konseptet?
Det som virkelig trekker ned og gir stryk, er at de ikke hadde bestikk...servietter måtte jeg spørre etter.
Hvordan er det mulig å spise en hamburger som er 10-15 cm høy med masse saus uten å se grisete ut?
De så jeg ble oppgitt og sa de hadde engangshansker (blå) ganske elegant
Beklager, men det ble verken tips, god omtale av relativ god mat eller gjensyn.
I en lavsesong må man forvente 100% konkurransen er knall tøff nå og flere vil merke hvor sårbare de er.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (749)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 749 anmeldelser

Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Min andre venner besøk i Gdansk og vær innom Słony spichlerz for å spise middag med venner. Ble ikke skuffet denne gangen heller, åter veldig god mat og service. Servitør Kuba vær veldig hyggelig og behjelpelig. Takk for en hyggelig kveld

Dato for besøk: november 2019
Takk, dejan a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MNG_REST, Kierownik ds. gości på Słony Spichlerz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Takk for besøket og anbefalingene. Vi er glade for at rettene smakte, og du vil gjerne besøke restauranten vår;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Veninnegjeng som åt pasta, pizza, sushi og burger, alle var veldig fornøgde! Supert mathallkonsept der en kjøper mat på ulike plassar og likavel får sitte sammen.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, siljetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MNG_REST, Kierownik ds. gości på Słony Spichlerz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2019

Takk for besøket og anbefalingen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Du skal være bra kresen for ikke å finne mat som du liker her. Supert konsept der du kan velge mat fra flere forskjellige restauranter (type streetfood) med thaimat, amerikansk mat, italiensk, sushi osv. Jeg vil spesielt anbefale sushi restauranten. Himmelsk god sushi til hyggelige priser.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Mundilfari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MNG_REST, Kierownik ds. gości på Słony Spichlerz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2019


Takk for snille ord ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Noe for enhver smak med mulighet for mat fra 9 forskjellige kjøkken. Blant annet sushi, vegetariansk, burger, thai mm til en svært rimelig penge. Ligger pent til ved kanalen og er ny renovert. Vi gikk for burger og prosecco hos Sexy Bull og var svært fornøyd.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 205lenev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MNG_REST, Kierownik ds. gości på Słony Spichlerz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2019


Takk for dine hyggelige ord ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Słony Spichlerz, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Słony Spichlerz? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.