Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hipt og trendy”
Anmeldelse av Słony Spichlerz

Słony Spichlerz
Få mat levert
Vurdert som nr. 32 av 1 033 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 3 - USD 14
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. september 2022 via mobile enheter

Hipp og trendy «mathall». Mange ulike restauranter å bestille mat og drikke fra, så setter man seg der man ønsker. Det var litt frustrerende at jeg ikke kunne finne et glutenfritt alternativ, stemningen var såpass «hektisk» at det var vanskelig å be om tilpasninger. Sassy burger kunne ta bort hamburgerbrødet, så jeg fikk mat. Den var kjempegod, men hadde ikke tatt sjansen om jeg hadde cøliaki (har kun glutenintoleranse). Mannen bestillte pizza, den var også god.

Dagen etter var vi innom og tok med sushi, de hadde ikke glutenfri soyasaus, men maten var god.

Kjøpte også frappe her, den var nydelig god, hun første vi spurte kunne ikke lage den på soyamelk, men det kunne en annen vi spurte:) uansett, fin plass å gå for en matbit eller drink👍🏻

Dato for besøk: september 2022
Takk, 510vibeckeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
SDG, Guest Relations Manager på Słony Spichlerz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2022

Takk for besøket og anbefalingen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (761)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 761 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Jeg spiste her for første gang i juli, det var knall bra. Denne gangen ville jeg imponere min venninne med deilig burger og god drikke. Det ble nedtur.
Maten i seg selv er fremdeles bra, men med så godt som tom restaurant og lite engasjert betjening så lovet ikke dette så godt.
Da maten "ringte" (man får en alarm som varsler og du må hente maten selv) sto det en kokke og to servitører og ventet på meg, men ingen hjelp ble tilbudt til å frakte maten til bordet..men slik er nok konseptet?
Det som virkelig trekker ned og gir stryk, er at de ikke hadde bestikk...servietter måtte jeg spørre etter.
Hvordan er det mulig å spise en hamburger som er 10-15 cm høy med masse saus uten å se grisete ut?
De så jeg ble oppgitt og sa de hadde engangshansker (blå) ganske elegant🥺
Beklager, men det ble verken tips, god omtale av relativ god mat eller gjensyn.
I en lavsesong må man forvente 100% konkurransen er knall tøff nå og flere vil merke hvor sårbare de er.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Min andre venner besøk i Gdansk og vær innom Słony spichlerz for å spise middag med venner. Ble ikke skuffet denne gangen heller, åter veldig god mat og service. Servitør Kuba vær veldig hyggelig og behjelpelig. Takk for en hyggelig kveld 😉

Dato for besøk: november 2019
Takk, dejan a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MNG_REST, Kierownik ds. gości på Słony Spichlerz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2020

Takk for besøket og anbefalingene. Vi er glade for at rettene smakte, og du vil gjerne besøke restauranten vår;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Veninnegjeng som åt pasta, pizza, sushi og burger, alle var veldig fornøgde! Supert mathallkonsept der en kjøper mat på ulike plassar og likavel får sitte sammen.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, siljetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MNG_REST, Kierownik ds. gości på Słony Spichlerz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2019

Takk for besøket og anbefalingen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Du skal være bra kresen for ikke å finne mat som du liker her. Supert konsept der du kan velge mat fra flere forskjellige restauranter (type streetfood) med thaimat, amerikansk mat, italiensk, sushi osv. Jeg vil spesielt anbefale sushi restauranten. Himmelsk god sushi til hyggelige priser.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Mundilfari
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MNG_REST, Kierownik ds. gości på Słony Spichlerz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2019


Takk for snille ord ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Słony Spichlerz, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Słony Spichlerz? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.