“God frokost”

Fino Restaurant
Vurdert som nr. 24 av 1 290 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: kr 2 000 - kr 14 390
Anmeldt 22. desember 2018

Spiste frokost her, det var bufet med mye godt og velge mellom. Av varmmat var der eggerøre og pølser. Det var også mye godt pålegg og velge i.

Takk, olen61

Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Noen matopplevelser er så vakre at de nesten ikke lar seg beskrive. Dette er en av de, men jeg prøver alikevell. Like rundt hjørnet for hotellet vårt denne nyoppstartede perlen. Vi fikk teste det som skal bli årets julemeny. Polsk klassisk julemat presentert på luksusvis. Vi har fått tørket tang med hvit sjokolade med en syrlig veske inni som kick starter for appetitten. Det virket. Vi har fått ørret med pepperrot og syrlige epler. Det virket. Sild med fiskemos og pastinakkpuree. Det virket skikkelig. Rotgrønnsaker så gode at både min man og jeg ble sentimentale. En plommegranita med mandarin spumata oppå. Den skal jeg forsøke å gjennskape. Gresk torsk. Kokken flira å sa han ikke ante hvorfor de kalte den det, men at det er en klassisk polsk rett han har dekonstruert. Helt nydelig. Tilslutt vaniljeis med salte mandler og granskuddsirup. Da var vi så mette at vi bli litt svimle. Denne opplevelsen går rett inn på topp 3 matopplevelser.

1  Takk, Tine_Volpe
Anmeldt 17. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 4 som spiste middag der. Maten var utsøkt. Levde opp til forventningene. Men noen av rettene var litt vel spesiell for noen i reisefølge. Kan absolutt anbefales hvis du ønsker en spesiell opplevelse.

Takk, OleEirik
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Jeg skjønner ikke hvorfor denne restauranten (i skrivende stund) bare er på 34. plass av byens restauranter. Det er den desidert beste vi har vært på i Gdansk, og dette er 4. gangen vi er her, så vi har prøvd en god del av de som ligger i topp 50. Dette er rett og slett den beste av alle de vi har prøvd til nå. Maten var nydelig; mørt kjøtt og herlige smakskombinasjoner. Helt fantastisk. I tillegg var det hyggelig atmosfære og veldig koselig, vennlig og hjelpsom betjening. Gode vinanbefalinger fikk vi også. Topp karakter, og mine beste anbefalinger!

Takk, 411kjetil
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

God service og fantastisk god mat. Var her med venner og spise middag. Anbefaler knoken! Dette er stedet å spise!

Takk, HildeMarie74

Reisende som så på Fino Restaurant, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Fino Restaurant? Del dine erfaringer!