Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Fino Restaurant

Fino Restaurant
Vurdert som nr. 14 av 920 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 19
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. januar 2019

Helt fantastisk mat. Prøvde ukas lunsj, og det var en sann fornøyelse. I tillegg er service veldig bra.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, simenf_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (500)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5155 av 500 anmeldelser

Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Hyggelige servitører, nydelig fiskesuppe og hyggelig atmosfære på restauranten. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, gjgxfhjj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Spiste fiskesuppe til lunsj, fantastisk tilberedt og veldig god smak. Hyggelig lokale og serviceinnstilt betjening. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, karolineg523
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2018

Spiste frokost her, det var bufet med mye godt og velge mellom. Av varmmat var der eggerøre og pølser. Det var også mye godt pålegg og velge i.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, olen61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Noen matopplevelser er så vakre at de nesten ikke lar seg beskrive. Dette er en av de, men jeg prøver alikevell. Like rundt hjørnet for hotellet vårt denne nyoppstartede perlen. Vi fikk teste det som skal bli årets julemeny. Polsk klassisk julemat presentert på luksusvis. Vi har fått tørket tang med hvit sjokolade med en syrlig veske inni som kick starter for appetitten. Det virket. Vi har fått ørret med pepperrot og syrlige epler. Det virket. Sild med fiskemos og pastinakkpuree. Det virket skikkelig. Rotgrønnsaker så gode at både min man og jeg ble sentimentale. En plommegranita med mandarin spumata oppå. Den skal jeg forsøke å gjennskape. Gresk torsk. Kokken flira å sa han ikke ante hvorfor de kalte den det, men at det er en klassisk polsk rett han har dekonstruert. Helt nydelig. Tilslutt vaniljeis med salte mandler og granskuddsirup. Da var vi så mette at vi bli litt svimle. Denne opplevelsen går rett inn på topp 3 matopplevelser.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Tine_Volpe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fino Restaurant, så også på

Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Fino Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din