Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 313
kr 1 314
Hotels.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (650)
Filtrer anmeldelser
650 resultater
Vurdering fra reisende
334
152
65
47
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
334
152
65
47
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 650 anmeldelser
Anmeldt 5. august 2020

Skuffende renhold ingen rengjøring på 5 dg da de sa det var i henhold til corona virus smitte osv måtte be om såpe, shampoo å håndkle da skulle fått en pris reduksjon på opphold å fått tilgang på renhold dette er tross et RADISSON m perfekt beliggenhet

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, jmedia623221
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Joanna Jankowska, Other på Radisson Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your feed back about your stay at Radisson Holet & Suites Gdańsk.
The comfort of our Guests is always our priority, but safety always comes first.
Please note that your stay was during the Covid 19 pandemic, which is associated with many limitations:
1. there is no daily cleaning, only on request after prior contact with the reception
2. social distance
3. limited time at check-in / check-out
4. obligation to wear masks.
I regret that you did not ask to meet the manager during your stay, We are here 24/7 to answer the needs of our Guests. Please accept once again my sincere apologies for the shortcomings that you have encountered as you mentioned.

We are always pleased to welcome you among our guests and on behalf of all Radisson Hotel & Suites ambassadors in Gdańsk, we look forward to welcoming you again.

If you have any question please do not hestitate to contact me directly.
Yours sincerely,
Joanna Jankowska
Executive Housekeeper
joanna.jankowska@radisson.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2020

Bodde her 3 netter i Mars 2020. Hadde superior rom med elve utsikt. Rommet var ikke alt for stort,men greit nok. Vi hadde også et besøk på hotellets spa avdeling. Den anbefales. Ellers var de meget hyggelige i hotellets bar avdeling. Vi spiste kun frkost på hotellet. Der kunne nok vært litt mer utvalg her,men greit nok. Alt i alt ett hyggelig opphold.

Romtips: Anbefaler elve utsikt.
Dato for oppholdet: mars 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, 434aghad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Hotellet var rent og ryddig hele tiden. Resepsjonistene var serviceinnstilte, blid og hyggelig. Hotellet har en fantastisk fin beliggenhet! Gangavstand til det aller meste rundt deg, og ligger rett ved elva. Selv om hotellet ligger midt i "smørøyet" merket vi lite og ingenting til støy fra gata. Vi var riktig nok noe uheldig med utsikta fra vårt hotellrom da det lå på motsatt side av elva, men servicen og rommet veide opp for det. ☺️ Hotellet har også en egen spa avdeling med basseng og badstue som ikke fremkommer så godt på nettstedet dems, noe som er dumt - for det var fantastisk å ha i samme bygg. Bassenget var noe kaldt, men jaquzzien gjorde opp for det. Hadde absolutt valgt samme hotel på nytt. ☺️

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Cecilie Marie K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kamil Kedzia, Other på Radisson Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2023
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you so much for the highest score available for our hotel! We appreciate this very much and are glad to see that your expectations were fully met! As a Radisson hotel we treasure all of our guests and their memories in order to make them the most memorable therefore, there is nothing more gratifying for us than the satisfaction of our guests! We hope to be able to see you again in the future!

Yours truly,
Weronika Surowiec, Front Office Agent
Radisson Hotel & Suites, Gdansk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020

Fint hotell med super beliggenhet. Hyggelige ansatte og god service. Frokosten var bra, men kunne hatt et noe større utvalg for gravide. Romslig og rent på rommet, og veldig gode fasiliteter på badet.

Dato for oppholdet: februar 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, gjest215
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kamil Kedzia, Other på Radisson Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2023
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you so much for the highest score available for our hotel! We appreciate this very much and are glad to see that your expectations were fully met! As a Radisson hotel we treasure all of our guests and their memories in order to make them the most memorable therefore, there is nothing more gratifying for us than the satisfaction of our guests! We hope to be able to see you again in the future!

Yours truly,
Weronika Surowiec, Front Office Agent
Radisson Hotel & Suites, Gdansk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020 via mobile enheter

Har sett utviklingen av dette området de siste 2-3 årene mens det har vært en massiv utbygging. Nå er det heldigvis ferdig i denne fasen. Bodde en prøve-natt og må si jeg er godt fornøyd. Veldig hyggelig betjening. Om det er noe som trekker litt ned, så er det pris på parkering (120 sloty/24t.) og frokost prisen (70 sloty eller 60 på nett). Dette er dyrt. På Hilton serverer de faktisk champagne inkludert i prisen. Til en slik pris, ville jeg forventet en kokk som stekte egg på bestilling.
Men totalt sett et bra hotell, men i øverste prisklasse.
Et stort pluss for trimrommet i topp etasjen.
Ypperlig plassering, med alt utenfor døren

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kamil Kedzia, Other på Radisson Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2023
Google-oversetting

Dear Guests,

Thank you so much for the highest score available for our hotel! We appreciate this very much and are glad to see that your expectations were fully met! As a Radisson hotel we treasure all of our guests and their memories in order to make them the most memorable therefore, there is nothing more gratifying for us than the satisfaction of our guests! Thank you for your notices regarding our pricing. We will contact necessary departments to issue a change in the future. We hope to be able to see you again in the future!

Yours truly,
Weronika Surowiec, Front Office Agent
Radisson Hotel & Suites, Gdansk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser