2 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
TravelocityUSD 101
Agoda.comUSD 101
Se alle 16 tilbud
Anmeldt 6. desember 2021

Flott og nytt hotell med svært sentral beliggenhet. Fin utsikt mot elven og elvepromenaden. Vi valgte rom med "bay window", anbefales! Bra frokost, men restauranten hadde problemer med kaffemaskinene, så det var mye kø for å få seg en kopp kaffe. Ellers OK service.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, Eggeskallen
Anmeldt 5. september 2021

Dette hotellet lå utrolig sentralt til. Vi hadde utsikt utover kanalen, helt på toppen. Stort og fint rom. Hyggelig betjening. Vi vil tilbake til dette hotellet om vi velger Gdansk igjen. Vi tok frokost ute i byen.

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, Persteinskog
Kamil Kedzia, Other på Radisson Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2023

Dear Guests,

Thank you so much for the highest score available for our hotel! We appreciate this very much and are glad to see that your expectations were fully met! As a Radisson hotel we treasure all of our guests and their memories in order to make them the most memorable therefore, there is nothing more gratifying for us than the satisfaction of our guests! We hope to be able to see you again in the future!

Yours truly,
Weronika Surowiec, Front Office Agent
Radisson Hotel & Suites, Gdansk

Anmeldt 5. august 2020

Skuffende renhold ingen rengjøring på 5 dg da de sa det var i henhold til corona virus smitte osv måtte be om såpe, shampoo å håndkle da skulle fått en pris reduksjon på opphold å fått tilgang på renhold dette er tross et RADISSON m perfekt beliggenhet

Takk, jmedia623221
Joanna Jankowska, Other på Radisson Hotel & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Dear Guest,

Thank you very much for your feed back about your stay at Radisson Holet & Suites Gdańsk.
The comfort of our Guests is always our priority, but safety always comes first.
Please note that your stay was during the Covid 19 pandemic, which is associated with many limitations:
1. there is no daily cleaning, only on request after prior contact with the reception
2. social distance
3. limited time at check-in / check-out
4. obligation to wear masks.
I regret that you did not ask to meet the manager during your stay, We are here 24/7 to answer the needs of our Guests. Please accept once again my sincere apologies for the shortcomings that you have encountered as you mentioned.

We are always pleased to welcome you among our guests and on behalf of all Radisson Hotel & Suites ambassadors in Gdańsk, we look forward to welcoming you again.

If you have any question please do not hestitate to contact me directly.
Yours sincerely,
Joanna Jankowska
Executive Housekeeper
joanna.jankowska@radisson.com

Anmeldt 9. mars 2020

Bodde her 3 netter i Mars 2020. Hadde superior rom med elve utsikt. Rommet var ikke alt for stort,men greit nok. Vi hadde også et besøk på hotellets spa avdeling. Den anbefales. Ellers var de meget hyggelige i hotellets bar avdeling. Vi spiste kun frkost på hotellet. Der kunne nok vært litt mer utvalg her,men greit nok. Alt i alt ett hyggelig opphold.

Romtips: Anbefaler elve utsikt.
Dato for oppholdet: mars 2020
2  Takk, 434aghad
Anmeldt 1. mars 2020 via mobile enheter

Hotellet var rent og ryddig hele tiden. Resepsjonistene var serviceinnstilte, blid og hyggelig. Hotellet har en fantastisk fin beliggenhet! Gangavstand til det aller meste rundt deg, og ligger rett ved elva. Selv om hotellet ligger midt i "smørøyet" merket vi lite og ingenting til støy fra gata. Vi var riktig nok noe uheldig med utsikta fra vårt hotellrom da det lå på motsatt side av elva, men servicen og rommet veide opp for det. ☺️ Hotellet har også en egen spa avdeling med basseng og badstue som ikke fremkommer så godt på nettstedet dems, noe som er dumt - for det var fantastisk å ha i samme bygg. Bassenget var noe kaldt, men jaquzzien gjorde opp for det. Hadde absolutt valgt samme hotel på nytt. ☺️

Dato for oppholdet: februar 2020
1  Takk, Cecilie Marie K